Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us

veterán

Sokat betettek Europanak is a turbanagyuak a 9/11-el, elotte meg emlekszem szemelyesen sem kellett felmenni Pestre, hogy vizumot intezz, en emlekszem mikor legeloszor jottem anyum latogatni kilencvenvalahanyban tobb bajom volt az utlevellel, azt nem akarta meghosszabitani az okmanyiroda mert mindenfele szuloi beleegyezes kellett hozza /mivel 14 korul voltam, tehat kiskoru/ es mindenfele ugyveddel hitelesitett szuloi hozzajarulas kellett, hogy meghosszabitsak az utlevelem. Szoval azzal szoptam sokat, mert ugye apam-anyam mar reg kint eltek.

Szoval 2 honap utan megizzadtam az utlevelert, majd felkultem Pestre a nagykovetsegre hogy adjanak man vizumot, aztan kethet mulva visszajott postan az utlevelem vizumostul mindenestul.

Hat ez van, Bush egy faszkalap, de valamilyen ertheto hogy fosnak mert nagyon sok Kelet-Europai feketemunkas van es mindenkit egy lapra vesznek ezzel, ami baromsag.

Ha rajtam mulna kuldenek mindenkinek meghivolevelet es a kovetkezo PH! talit itt is tarthatnank :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák