- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
2001- ben mentem ki J-1 es tanulóvízummal, 18 hónapra, amit itt Budapesten intézett egy azóta már megszűnt valóban korrekt iroda. Ők találták a céget, intéztek vízumot, kiutazást, mindent.
Kint a cég, akihez kerültem gyakorlatilag vakszerencse alapján, leírhatatlanul korrekt volt, a legelső naptól kezdve úgy kezeltek mint egy családtagot. 1 év elteltével felajánlották, hogy segítenek a zöldkártyában, ha én is úgy gondolom.
2002 nyarán indult fordulatokban gazdag útjára zöldkártya kérvény, amit végül tegnap vehettünk át a követségen. Ebből le lehetne számolni durván 1-1,5 évet, amit a különböző hivatalokban az általuk elveszett dokumentumok pótlására fordítottunk. Hozzáteszem én eb3-as kategóriám volt szinte a leglassabb az ügyvitel szempontjából. Orvosok, kutatók, különleges tudás-képesítés birtokosai, elsőbbséget élveznek.Nekik további 2 év levonható lenne.
Washington DC közelében lévő villamosipari cég.
Túlzás nélkül állíthatom ez az egész a budapesti irodától kezdve, ahhoz hogy így összejöjjön minden, KB akkora szerencse kellett, mint öt-hat darab hatost dobni egy kockával egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest