Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz bobsys #853 üzenetére

2001- ben mentem ki J-1 es tanulóvízummal, 18 hónapra, amit itt Budapesten intézett egy azóta már megszűnt valóban korrekt iroda. Ők találták a céget, intéztek vízumot, kiutazást, mindent.

Kint a cég, akihez kerültem gyakorlatilag vakszerencse alapján, leírhatatlanul korrekt volt, a legelső naptól kezdve úgy kezeltek mint egy családtagot. 1 év elteltével felajánlották, hogy segítenek a zöldkártyában, ha én is úgy gondolom.

2002 nyarán indult fordulatokban gazdag útjára zöldkártya kérvény, amit végül tegnap vehettünk át a követségen. Ebből le lehetne számolni durván 1-1,5 évet, amit a különböző hivatalokban az általuk elveszett dokumentumok pótlására fordítottunk. Hozzáteszem én eb3-as kategóriám volt szinte a leglassabb az ügyvitel szempontjából. Orvosok, kutatók, különleges tudás-képesítés birtokosai, elsőbbséget élveznek.Nekik további 2 év levonható lenne.

Washington DC közelében lévő villamosipari cég.

Túlzás nélkül állíthatom ez az egész a budapesti irodától kezdve, ahhoz hogy így összejöjjön minden, KB akkora szerencse kellett, mint öt-hat darab hatost dobni egy kockával egymás után.

Új hozzászólás Aktív témák