- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapvetoen kell social security number, amcsi telefonszam, kozuzemi szamla/nevedre erkezett amerikai level es valami azonosito okmany amit elfogadnak (utlevel, drivers license). Ebbol nekem a social security number-t sikerult kialkudni, de cserebe ki kellett toltenem egy papirt, hogy kulfoldi adozo vagyok, aztan visszamenni amikor megvolt az SSN.
En amugy megprobalnam kihuzni Revolut meg Transferwise-al a social security numberig aztan vadaszni egy $0 koltseges bankszamlat (Pl. Charles Schwab). Secured credit card-ok kozul is korbe kell nezni es a leheto legjobb feltetelekkel rendelkezot valasztani. Nekem a Discover 2%-ot adott mindenre es ev vegere osszejott tobb ezer dollar visszaterites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest