- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvalki
csendes tag
-
tvalki
csendes tag
-
tvalki
csendes tag
A befejező rész a Youtube-on, amit évekkel ezelőtt az emlékeimből írtam le, de most már nincs szükség rá...
http://www.youtube.com/watch?v=kMY1bGIiBhg
http://www.youtube.com/watch?v=15HF5G61lKc -
emre33
addikt
-
Gorbesz
tag
-
remington2
senior tag
-
F-Gábor
csendes tag
-
F-Gábor
csendes tag
Na, felraktam: Az átemelő szonda
-
F-Gábor
csendes tag
Hali!
Az antennánál azért vágtam le, mert utána már jön a többiek felszippantása, amire valami különös okból úgy emlékeztem, hogy más már felrakta. (ki tudja, talán összezavart az agymanipulátor
) De látom, hogy nem, úgyhogy ha a gépem is úgy akarja, még az éjjel felrakom azt is. 
Sajnos viszont nem értem, miért csúszott el rajta a hang. A másikat, a hadiesküs részt is ugyanazokkal a beállításokkal csináltam, az pedig tök jó lett...
-
F-Gábor
csendes tag
-
F-Gábor
csendes tag
-
doc
nagyúr
-
F-Gábor
csendes tag
Az a helyzet, hogy ez a másfél órás változat erősen meg van vágva, így nem tudom, hogy például egy 5 perces részlet hány epizódot ugrik át. Tudomásom szerint az első 39 részből készült, vagyis kb. 19,5 órányi TV-filmet kellett belesűríteni másfél órába. Szóval ez a "Tesco-gazdaságos" változat.
A legelejét még tudom, hogy az első két részből vágták össze, de onnantól már ne kérdezzétek tőlem. 
De az érdemleges momentumokat felteszem majd. Nem tudom, hogy már írtam-e, de régebben egy Freeweb-es Űrgammák rajongói oldalon lehetett találni rövid részleteket, ugyancsak a 0. verziós kiadásból. A legtöbb videó, ami a Youtube-on található, onnan van. Aztán megszűnt az oldal.
Mondjuk azt a "Ráb***tak a zolgok" című részt illene felrakni mégegyszer - már csak azért is, hogy egy szalonképes címe legyen. Lehet, hogy ezt is megcsinálom egyszer.
-
F-Gábor
csendes tag
Bocs...
Nem akartam azért gonosz lenni (annyira
). Nem voltál hülye, tényleg jó tudni, hogy csak az Űrgammákból van ilyen szűk választék a Jutyúbon, mert legalább már tudjuk, hogy abból kell több. Azt hiszem, már írtam: nekem DVD-n megvan egy egykori hivatalos VHS-kiadvány az Űrgammákból ("...avagy a 0. verzió" címmel). Abból majd fel tudok rakni kisebb részleteket, amiket érdemes. 
Egyébként nagyon jó Téged olvasni - hihetetlen, milyen sok mindenre emlékszel a sorozat végéből. Én sajnos nem láttam végig, de amiket láttam, azokból is csak töredékek ugranak be.
Arra emlékeztek, amikor a Patrik, meg a Jocó kapott valamilyen űrfertőzést, aminek következtében minden hozzájuk ragadt, amit megfogtak? Sziniszter meg megdermesztette őket, hogy ne terjesszék szét a betegséget az űrhajón.
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor Jocó a Roai landolás előtt váratlanul eltűnt, mi volt az oka. Felvári Gyuri, a színész, eltörte a lábát, ezért pár rész erejéig ki kellett írni őt, ennyit tudok; de a történetben kiderül valami, hogy hol bújkált ezalatt?
-
Jégkokó
veterán
-
F-Gábor
csendes tag
-
Jégkokó
veterán
Igen de egy epizód hoszabb volt mint 5 perc, ugy rémlik, hogy fél óra körüli volt.Minden régi sorozat elérhető, szomszédok, angyalbőrben, csak ez nem, pedig nem hiszem, hogy nem vette fel annó senki videóra, mert akkor simán be lehetne rippelni és feltenni vmelyik videómegosztó oldalra, mert igy az életbe nem lesz egy rész se.
-
tvalki
csendes tag
Szóval elindultak, de rájöttek, hogy valami nincs rendben.
Pl. hiányzik a hipertérugrást vezérlő program...
Patrik nem esett kétségbe, mint a többiek, így megtudta, hogy van egy új program...
Ekkor fényesség veszi körül az űrhajót és eltűnik...
Az űrhajóban minden elsötétedett, de aztán visszajön a világítás és Dexter jelentkezik és megnyugtatja őket, talán azt is megmondja, hogy miért nem mondhatták ezt el nekik korábban (szóval lehet, hogy vissza kell vonjam, amit korábban mondtam...)
Amikor még sötét volt, látták, hogy valami előttük van, de nem tudták mi az, most már látják: a Föld...
Dexter megmondja nekik, hogy 30 percük maradt, ezután a vezérsugár leküldi a garázst a Földre, és minden program törlődik...
A befejezés szerintem zseniális: ott vannak a garázsban, nagyon izgatottak(, azt hiszem arról beszélnek, hogy nem tudják mi vár rájuk...), nyílik a garázsajtó, felsikoltanak, mi nem látjuk, hogy ők mit látnak, csak azt, hogy fény vetül rájuk, és itt "Vége a 160. résznek" ... -
tvalki
csendes tag
-
F-Gábor
csendes tag
-
F-Gábor
csendes tag
A tojást nem a drakvúf bízta rá. Juci találta a Roán, miután egyedül maradt. Tudjátok, elaludt, és közben a többiek elmentek. Megtalálta a tojást, ami magától gurulni kezdett. juci azt hitte, a tojás elvezeti őt Xéniához, de végül belefutott egy drakvúfba. A lény nem raboskodott vele egy cellában, hanem őrizte őt. A Kancellártól azt a parancsot kapta, hogy "szereljék szét" és derítsék ki különös képességét. A Kancellár már érezte, hogy Juci még embernek sem hétköznapi - tudta, hogy benne van valami különleges, ami addig akadályozta a gonosz diadalát.
Nekem egy kedves Barátom révén megvan a sorozat "0. verzió" című változata. (nem tudom, hogy már írtam-e itt)
Ez egy hivatalos VHS-kiadvány volt. Erősen megvágva tartalmazza az első 39 részt, másfél órába tömörítve. Sajnos sok-sok részlet hiányzik belőle, amire még halványan emlékszem a sorozatból.
Többek között az is, hogy Juci magával vitte a tojást a Haldorra. Ebből kelt ki később a kis bébidrakvúf, amiről aztán az az édes plüss állatka is készült.

-
littlelion21
addikt
-
littlelion21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) De látom, hogy nem, úgyhogy ha a gépem is úgy akarja, még az éjjel felrakom azt is. 
A legelejét még tudom, hogy az első két részből vágták össze, de onnantól már ne kérdezzétek tőlem. 
Nem akartam azért gonosz lenni (annyira
Többek között az is, hogy Juci magával vitte a tojást a Haldorra. Ebből kelt ki később a kis bébidrakvúf, amiről aztán az az édes plüss állatka is készült.