Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Igen de egy epizód hoszabb volt mint 5 perc, ugy rémlik, hogy fél óra körüli volt.Minden régi sorozat elérhető, szomszédok, angyalbőrben, csak ez nem, pedig nem hiszem, hogy nem vette fel annó senki videóra, mert akkor simán be lehetne rippelni és feltenni vmelyik videómegosztó oldalra, mert igy az életbe nem lesz egy rész se.
-
Jégkokó
veterán
Nincs meg valakinek videón bármelyik rész is belőle?Nem hiszem el, hogy mig a szomszédok összes része megtalálható a neten meg a youtuben, addig erről a sorozatról szinte 0 mennyiségű rész van fenn a neten.
-
Jégkokó
veterán
Még álltalános suliba jártam amiko9r az egésznek vége lett és igy sajnos a sok logikai dolognak a felét se értettem, mivel azok középiskolai tanagyagok voltak. Egyébbként meg szerintem is kár , hogy azóta nem ismételte meg egy csatorna se.Néhány éve feltúrtam a netet utánna de részeket nem igazán találtam, csak némi infót, hogy a producer kiment amerikába és vmi jogi dolgok miatt nem lehetett megismételni vagy valami ilyesmi.
-
Jégkokó
veterán
Én még álltalánosba néztem, olyan 9-12 éves lehettem, nekem annó tetszett mert minden részt megnéztem. De mostmár kicsit igy vicces utólag visszanézve az egész. A részeit pedig nem lehet megszerezni sehonnan se, a tv ben pedig soha nem ismételték meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest