Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Isteni dolog történt velem ma... A PC-s Uplay app-ban kosárba raktam két PoP részt... végigmentem a 3 lépéses vásárláson, és amikor rákattintottam, hogy befejezés, error 404-et dobott ki, ugyanabban a pillanatban jött az SMS, hogy a cég megkapta a pénzét. Ugyanakkor a library-ben nincs benne egyik se, e-mail nuku... Na már most azonnal rákerestem a dologra, mások is jártak/járnak így... de sehol megoldás. Kitöltöttem egy case-t a support menüben, majd írtam nekik facebook-on is.
Azonban az előbb, gondoltam egye fene azt az 1000 forintot, végigcsináltam a vásárlást egy játékkal, ám ezúttal a weboldalukon... és meglepi, működött, benne van a könyvtáramban, jött e-mail. Ezt is utánaírtam még a facebook-on. És most várok. Esetleg itt valami tapasztalat? A "probléma" az (az előző tranzakciós lopáson kívül) hogy ez a Spring sale nagyon csábító ajánlatokkal rukkolt elő... de annál ami nem 1k-be kerül, nem szívesen járnék így... Kész orosz rulett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali médialejátszót?
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest