Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasfinal
csendes tag
Én ma ugyanígy jártam. Far Cry 5-öt akartam venni, 20%-os kupon kóddal, error 404 a tranzakció befejezése előtt. Játék nincs, viszont a számlálom a 15 ezer forint be van terhelve. Feladtam ticketet rá, de sajnos ahogy látom elég sokan jártak így (ubisoft fórumon kapásból vagy 5 topik van ezzel a címmel). Van aki azt írta régebben, hogy 1-2 hét volt mire egyáltalán bármit is visszareagáltak neki, volt, aki már fenyegetőzött, hogy csalás miatt feljelenti őket.
Igazából jelenlegi állás szerint ez nem más mint egy informatikai rendszerrel való visszaéléssel elkövetett csalás... -
gabee jr
tag
Skacok, mindenki aki Uplay (app) alól vásárol és nem megy végig a folyamat, nyugodjon meg. Egy regisztrált, bejelentkezett fiókról indította a vásárlást, az Ubinak pontosan tudni kell, hogy a vételár levonása került, de a termék (még) nem jelent meg a fiókon.
Nem mértem sosem, de szerintem pár munkanap mire maguktól is rájönnének, hogy gebasz van, pontosan annyi idő alatt, mire ír az ember nekik egy ticket-et és felveszi velük a kapcsolatot a kifizetett de meg nem kapott termék ügyében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest