Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Update, valószínűleg buktam az accountot.
Igaz csak a heroes 6 + kieg volt rajta, ami pénzbe került (+ ugye Ubi30 ingyenesek), de csak fájó dolog azért, főleg, hogy nem is tudhattam róla.
Nyilván nem zárolják az accountot, így végül is használhatom, játszhatok akármikor, de új játékokat nem érdemes erre raknom. 2-3-4 accountot meg nem szeretek semmiből sem használni.Anno egy MM-ben vettem egyszerre a 2 játékot, ugye dobozos mindkettő, a blokk meg már nincs meg, mert majd' 4 éve volt a dolog.
Az ügyfél szolgálatos azt mondja küldjem el az eredeti számlát, amin rajta van az aktiváló kód is, az MM-ben eleve nincs ilyen...
A másik dolog meg, hogy szerinte a kieg be se volt soha aktiválva az accountomon. WTF? Aznap mikor megvettem azonnal aktiváltam mindkettőt, sőt végig is játszottam, az összes achievment is megvan, amit csak a kiegészítőben lehet megszerezni.Na, erre varrjatok gombot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus z690-plus/i9-13900k/32gb ram
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest