- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Update, valószínűleg buktam az accountot.
Igaz csak a heroes 6 + kieg volt rajta, ami pénzbe került (+ ugye Ubi30 ingyenesek), de csak fájó dolog azért, főleg, hogy nem is tudhattam róla.
Nyilván nem zárolják az accountot, így végül is használhatom, játszhatok akármikor, de új játékokat nem érdemes erre raknom. 2-3-4 accountot meg nem szeretek semmiből sem használni.Anno egy MM-ben vettem egyszerre a 2 játékot, ugye dobozos mindkettő, a blokk meg már nincs meg, mert majd' 4 éve volt a dolog.
Az ügyfél szolgálatos azt mondja küldjem el az eredeti számlát, amin rajta van az aktiváló kód is, az MM-ben eleve nincs ilyen...
A másik dolog meg, hogy szerinte a kieg be se volt soha aktiválva az accountomon. WTF? Aznap mikor megvettem azonnal aktiváltam mindkettőt, sőt végig is játszottam, az összes achievment is megvan, amit csak a kiegészítőben lehet megszerezni.Na, erre varrjatok gombot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Amazon Kindle
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs