Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisztopher
újonc
hali mindenkinek!
tudom ez nem ide tartozik de egy kicsit talán mégis lenne egy nagy problémám amire nem tudunk rájönni.
mult héten hétfőn megvettem a sieget 2 napot ment a játék majd 3.napon a uplay program kidobott egy olyan üzenetet bejelentkezésnél h the ubisoft server is not available at this time please try again later. egész héten ezt csinálta mig vasárnap felentem haveromhoz hátha tud vele mit kezdeni érdekes modon elinditottam a játékot és simán csatlakozott uplayre és indult a game. na mondom biztos megcsinálták a szervert....
hát tévedtem hazaértem inditanám a játékot ugyanazt dobta ki azóta sem megy a játék minden nap megnézem mindent de télleg mindent megpróbáltunk. ujratettem a game et a uplayt mindent. full 0 ról és igysem ment egyszerűen nem tudom mi lehet a baja tűzfal nem blokkolja semmi virusirtom nincs azsem blokkolhatja.... még annyi esetleg h haveromnak digi je van nekem upc-m nemtudom mennyire lehet ez fontos de lementem másik haverhoz akinek szintén upc je van ott se ment. akinek volt már ehhez hasonló problémája kérem jelezzen nagyon fontos lenne ugyanis nem azért vettem meg steam ről a játékot h 2 napig használjam majd bekrepáljon.... próbáltam viszatéritést kérni de elitasitották mivel 11 óra van a game be és ugye a maximum ami a szabályzatba levan irva 2 óra....
a segitséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák

- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest