Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Működik itt valakinek a videótár funkció?Mert mióta átvette a upc a fibertől a hálózatot azt írta vki a fórumon, hogy julius elején menni fog, ezzel szemben még mindig semmi.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz kabelmania27 #1098 üzenetére
Nincsen modem meg semmi,egy sima elosztó van betéve amit adtak a betérihez.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz kabelmania27 #1102 üzenetére
Kipróbáltam mind a három elosztót és a legnagyobb volt hajlandó működni csíkozódás és búgás nélkül
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
válasz kabelmania27 #1110 üzenetére
egy mediabox van illetve 2 analog tv , de az még a legelején leágazik a bejövő vezetékről és közvetlenül megy a tv hez.
-
Jégkokó
veterán
Egy olyan kérdésem volna, hogy milyen a sima upc net, ugy értem nem az ilyen lanos cucc?Mert annó amikor a fibernetnél voltam, akkoriban egy ideig ott jó ovlt majd a vége felé már botrányosan szar volt a net.Aztán megvette a upc a teljes fibernet ittani hálózatát, és tegnap volt kint a szerelő a kábel tv t javítgatni és az mondta hogy szerinte szar a net, de arra nem tért ki hogy konkrétan mi baja van.
-
Jégkokó
veterán
válasz kabelmania27 #2630 üzenetére
A villany oszlopról jön be , majd egy kis lapos dobozból ágazik el 3 felé a tv hez, illetve a digitális cucchoz.A hálózatot annó a fibernet építette ki 2003 őszén, majd a upc átvette tőlük lassan egy éve.A bátyámnál voltam az elöbb kipróbálni a upc 25 megás netet és stabilan 2.5-3 megával jöttek a cuccok, ami nekem max 1.6
-
Jégkokó
veterán
Egyik nap néztem a upc oldalát és azt írták, hogy nálam lehetséges a 50 vagy 120 megabites net.Namármost, a fibernet képtelen volt 8-10 megát stabilan szolgáltatni éveken keresztűl, akkor most ezeken a kábeleken keresztűl menni fog ez a sebesség?Bár megjegyzem amióta átvette a upc a hálózatot tartani tudja a 25 megabites sebességet.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja vki, hogy miért nem tudok rendesen torrentezni minden windows ujratelepítés után?Mert a upc s routerben beállítottam a portokat is de minden egyes alaklommal hetekig el se hajlandó a feltöltés megindulni, és hiába állítgatok be bármit is.
-
Jégkokó
veterán
válasz adamssss #12010 üzenetére
2008 tól 2012 ig voltam a t nél , először minden jó és szép volt, de időnként fogta magát a modem és random szétkapcsolt, az ügyfélszolgálat meg ezt ugy oldotta meg, hogy visszaraktak a nevetséges 5 megabites csomagra, mert szerintük messze voltam a központtol és nem megy stabilan a 15 megabit, érdekes azzal sosem volt probléma.Viszont amióta váltottam upc re a net atom stabil semmi ingadozás, annó mindig meg volt az 50/5 most meg a 60/6
-
Jégkokó
veterán
A cisco mediabox sokkal jobb minőségűbb mint az előző philips féle volt, az csomószor csinált olyat, hogy bizonyos esetekben totál más csatornára kapcsolt, m intha ahova menni szerettem volna.Másrészt meg ezen már van legalább hdmi port is.
-
Jégkokó
veterán
ásnál is szarakodik most a net?Mert nekem megint azt csinálja hogy az oldalak nagy része nem tölt be egyálltalán.
-
Jégkokó
veterán
Most kapok agybajt, tegnap volt kint a upc szerelő lemérte a vonalat és állítása szerint minden a legnagyobb rendben van ezzel szemben ma reggel megint csak azt tapasztalom, hogy bizonyos esetekben nem tölti be a weboldalakat vagy csak félig meddig
a modemből ezt olvastam ki
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -1.3 dBmV 38.0 dB
Channel 2: -1.4 dBmV 37.5 dB
Channel 3: -1.2 dBmV 37.6 dB
Channel 4: -0.9 dBmV 37.6 dB
Channel 5: -0.4 dBmV 37.9 dB
Channel 6: -1.1 dBmV 38.2 dB
Channel 7: -0.4 dBmV 38.2 dB
Channel 8: -0.2 dBmV 38.4 dBA főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz kabelmania27 #14328 üzenetére
Tessék itt van
Power Level:
Channel 1: 46.5 dBmV
Channel 2: 45.2 dBmV
Channel 3: 44.4 dBmV
Channel 4: 45.7 dBmV[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz kabelmania27 #14330 üzenetére
egy sima 2 ágú elosztóra csatlakozik a koax ami kijön a falból aminek az egyik végén vmi nagy kék henger alakú szűrő vagy nem is tudom mi lehet.
-
Jégkokó
veterán
Beállítottam a google dns ét, de ahogy elnézem a hiba még mindig fenn áll csak egy picivel jobban jönnek be a weboldalak.
-
Jégkokó
veterán
A héten voltak megint a upc szerelők, kicserélték a teljes házon belüli vezetéket újra de a probléma még mindig fent áll, hogy 1-2 óra elteltével totálisan lehal a net és nem hoz be smemilyen weboldalt.Már vagy 5 szerelő volt mindegyik mást mondott, de az oszlopon bejövő elosztós cuccot még mindig nem cserélték ki mert véleményem szerint azzal lehet a probléma.Ugyanis az utcában mindenkinél probléma mentes a tv illetve a net is csak éppen nekem szarakodik.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap kicserélték a eégi cisco modemet egy technicolorra, mert egyszerűen beszart bizonyos időközönként nem jöttek be a weboldalak egyálltalán.Viszont ebben nem tudom hol kell beállítanom a torrentnek a port forwardot.Mert a másiknál teljesen egyértelmű volt.
-
Jégkokó
veterán
válasz Intruder2k5 #14933 üzenetére
Most nem enged be a modem web felületére azt irja ki hogy egyszerre csak egy bejelntkezés megengedett és nem enged be
-
Jégkokó
veterán
Eddig nem voltak gondjaim a net sebességével de már nem először esett vissza 0.2 megabitre a sebességem, ezelött ilyen nem volt.A másik modemmel a sebsség stabil volt csak a kapcsolat nem.
-
Jégkokó
veterán
A technicolor modemnek lehet a hibája az ingadozó sebesség nálam?Mert előtte a cisconak ilyen problémája nem volt.
-
Jégkokó
veterán
válasz Intruder2k5 #15017 üzenetére
Hát tegnap napközben a weboldak is csiga tempóval jöttek csak be akkor lemértem a sebsséget és 0.2 volt le fel, aztán megjavult, majd később megint visszaesett.De egyértelmű, hogy nem tartja a korábbi stabil 120 megabitet.
-
Jégkokó
veterán
válasz Intruder2k5 #15020 üzenetére
Igen kábelen közvetlenül.Amikor eljöttem othonról akkor éppen visszaugrott 120 mega környékére.
-
Jégkokó
veterán
Ez már egyszerűen botrányos.Kicseréltek minden elosztót ,kábelt, modemet ,a lakásban de a net még mindig ugyan ugy nem jó.Már vagy 7x voltak kint a szerelők de a hiba még mindig fentáll.Ha kijönnek nagyon jó értékeket látnak, miközben amikor bejelntem a hibát bentről meg azt mondják, hogy bejövő jel probléma van.Egyszerűen már tanácstalan vagyok mi a fenét kéne csinálnom.
-
Jégkokó
veterán
Ma volt kint a szerelő már kb 10. alkalommal méricskélt majd megállapította, hogy szerinte az oszlopról bejövő vezeték a rossz és cserélni kell majd elment.Ha minden jól megy jövő héten jönnek talán kicserélni.
-
Jégkokó
veterán
Ma ismételten beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol azt mondták hogy biztosan a torrent kliens hülyíti meg a modemet mert túl sok portot nyit meg stb.Érdekes mód amióta kilőttem az utorrentet a hiba ugyan úgy fennáll.
-
Jégkokó
veterán
A torrent ki tudja akasztani a modemet?Csak mert az ügyfélszolgálat ezt állította.Meg beállítottam port továbbítást a modemen illetve az utorrentbe de a letöltés csak nehezen a feltoltes meg. egyalltalan nem akar elindulni.
-
Jégkokó
veterán
válasz Intruder2k5 #15212 üzenetére
A modem most lett kicserelve egy technicolorra,mindig közvetlenül csatlakoztatom a gépet ugyanis azzal elkerülöm a felesleges koroket
-
Jégkokó
veterán
válasz Intruder2k5 #15221 üzenetére
Router módban van.
-
Jégkokó
veterán
válasz Intruder2k5 #15230 üzenetére
Meg volt ez is beállítottam a portot a modemben 6880-ra a maximális kapcsolatokat levittem 30 ra ahogy a többit is de még igy se jó.És ahogy elnézem a torrent kliens elinditása után összeszarja magát és ujraindul.
-
Jégkokó
veterán
A technicolor modembe hogy a fenébe kell belépni?Csak mert hiába írom be a upc által megadott címet arra nem történik semmi se.Múlt héten kaptam egy emailt, hogy túlléptem a 300 gigát mindenhogy, és korlátozhatnak.Ezt mennyire kell komolyan venni ?Vagy ez is ilyen szokásos rizsa?Bár igazából a letöltés 20-30 giga a feltöltés meg 200 300 giga havonta.
-
Jégkokó
veterán
Ennek a technicolor modemnek hol a fenébe van a port forwarding menüpontja?Mert most ujra telepítettem a gépet és nézem a webes felületét de sehol se találom rajta.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudom miért van ez, de a port forward ezen az új technicolor modemen sehogy se akar olyan egyszerűen menni mint a cisco félén.Pedig a multkor már sikerült beállítani ezt is.Most mindent ugyan úgy csináltam meg elolvastam a leírást de mégis ugyan ott vagyok, hogy nem megy a feltöltés.
-
Jégkokó
veterán
Másnál is van olyan, hogy az oldalak egyszerűen nem jönnek be több eszközönön is?Mert nekem előjött megint ez a hiba, egyszer már volt ilyen tavaly ilyenkor
-
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki mitől állíthatódott el a outlook a modem csere után?Mert kéri a jelszót felhasználó nevet de hiába adom meg neki azt ami eddig jó volt nem engedi lekérdezni a leveleket, illetve a webmail felületre se enged vele belépni.
-
Jégkokó
veterán
Ahogy tapasztalom mostanság elég sok embernél akadozik a net illetve a böngésző hajlamos kifagyni.Voltak kint már többször cseréltek az oszlopról bejövő kábelt az oszloptól a fő csatlakozóig tartó részt a modemet is, de a hiba még mindig ugyan az.A upc válasza pedig az, hogy biztosan a gépekben van a hiba mert ők nem látnak semmi problémát.
-
Jégkokó
veterán
válasz poli27 #27337 üzenetére
Mert mondjuk ilyen régen nem nagyon fordult elő, csak mióta megint nem jeleníti meg az oldalakat, több gépen is ugyan ezt a hibajelenséget produkálja.
-
Jégkokó
veterán
Olyan problémám volna hogy amikor fut a torrent , mindegy milyen sebességgel megy a feltöltés a teljes internetkapcsolat meghal nem jönnek be a weboldalak vagy csak nagyon lassan .Ha meg kilövöm akkor megint működik normálisan.
-
Jégkokó
veterán
Minegyiket beállítottam már , az eröltetett dolgot pedig még akkor amikor a torrent klienst feltettem a gépre, a kapcsolatok számát is visszavettem jóval illetve a sebességet is limitáltam 500 k ra , de a probléma még mindig ugyan az.
-
Jégkokó
veterán
válasz mlinus #30718 üzenetére
Igen olyan modemem van, kipróbáltam a bridge módot, de olyankor közvetlenül a modemmel összekötve a gépen nem volt internetkapcsolat.Ez fura mert régebben egy korábbi modem is ilyen módban volt hosszú hónapokig és akkor ment igy a net.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ukrajnai háború
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café