Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
"ping google.com -t" vel órákig megy
Amikor megszakad a játék kilépek és látom, hogy a "kérésre nem érkezik válasz..."
Általában 30-50ms a ping. A szakadás előtt nincs hirtelen felugrás, utána viszont 300-130ms és 3-5 ping után visszaáll a 30-50ms-es ping.Plug and Pray... :)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Topikgazda
-
veterán
Na, váltottam egy pár napja Ciscora és HD-re: Na hangja az nincs a boxnak. Ez piros pont.
Ami viszont zavar (s akkor erről beszéltél) pl. van, hogy az AXN HD (de más csatornák is) egy pillanatra bekockásodnak. Ez lehet a jelszint nem megfelelő erőssége miatt? Amikor állította a szerelő akkor a Jel minősége asszem 100% volt, de az erősség 75%. Vagy lehet fordítva, passz, megnézem.Szóval az lehet gond, hogy van még a hálózatban egy régi típusú analóg időkben használt elosztó? Ahol van a box, ott már ki van szedve rég, s ott jön be a kábel. De a másik szobában van még egy CRT TV, na az analóg jelet kap, ahhoz kellett az elosztó. Szedjem ki, és vezessem le a boxról az adást?
-
veterán
Az adatokat a műszaki teszt részéből mondtam a boxnak.
Ne haragudj, de emlékeim szerint azon a kártyán nem volt semmilyen szám, amit beraktak a boxba Vagy az alján kell keresni?
[ Szerkesztve ]
-
macloed
csendes tag
Igen,csak ezzel az a baj,hogy egy ilyet nagyon nehéz beazonosítani,szal nem is értem,hogy a spórolásért cserébe egy egész jó hálózatot miért kell így lerontani.Szóval én viszzirányszűrő párti vagyok,fölösleges zaj nem kell a hálózatra,mert benne van a a pakliban,hogy ez hosszabb távon komolyabb minőségromlást eredményezhet,és lesüllyed a t-csoport szintjére a upc(megbízhatatlanság,köze nincs az ígért sebességnek a ténylegeshez,stb ), ami nem lenne jó.
[ Szerkesztve ]
-
macloed
csendes tag
Persze,az ip termékek előtt nem kell HPF,mert az megakadályozza a plusz szolgáltatásokat(net és voip persze nem is menne).Amúgy meg hiába szünne meg az analóg,a zajos tv-k akkor is megmaradnak,mert a hálózat nem bír el ennyi "aktív" ip terméket,magyarul rá kell engedni a digitális jelet is kódolatlanul,vagy nagyon drágán átépíteni a hálózatot.Kíváncsi leszek,melyiket választja a UPC.Már most is nem kevés olyan megoldás van,amikor a mediabox nincs benne a CMTS-ben,magyarul csak nézhető de semmilyen extra nem vehető igénybe rajta.
-
macloed
csendes tag
Na,de most jön az,amit korábban kérdeztem.Nem lehet minden tv előtt box,és ahhoz az kell,hogy a digitális tunerú tv-k saját maguk megtudják jeleníteni az adásokat,és akkor jön a kérdés,ezekről mennyi zaj megy vissza,mivel nincs HPF.Ha jelentős,komolyabb problémák lehetnek szerintem(nem vészmadárkodok,csak nem szeretnék komplikációkat a szolgáltatásban).
-
kabelmania27
Topikgazda
Albérletben 51volt az adási 6-os tap-ban, out-ban egyaránt, kicseréltem egy kettes splitterre, visszesett 49re. Haveromnál 34es volt az adási 2leágazó után tap-ban. Az osztócsere után kettes és hármas splitter után legutóbb 22.4volt az adási. Médiabox jelszint 80% (hármas osztó után) Power level 10-20között ingadozik, SNR 40-41,7között változik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Előző lakhelyemen DIGI volt, soha nem volt vele gondom. UPC-vel sincs, csak ezt a nyamvadt STB-jüket elfelejthetnék már...
(#2570) kabelmania27: remélem qrva gyorsan megjelenik ez az itteni kínálatban is... A TV-m tudja a CI+-t, úgyhogy már csak ki kell várnom, míg ide is elér ez az "űrtechnológia"...
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Haverok mondták hogy mennek nézni digisporton valamit, mondom megnézem milyen a digikábelen a kép, én pont olyannak láttam mint a műholdason.
Digisport pixeles volt, hang mintha torz lenne néha recsegett.
Sokan panaszkodnak a hangra.
Ha majd lehet CI+ modult kérni a box helyett, megfognak szűnni ezek a boxos problémák[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz monosz #16731 üzenetére
Ennyire csak nem fogja meg az Avast. Azért kipróbáltam azt, hogy kikapcsolom (mert pont az van fent a gépemen), de semmi változás. A 10Mbit letöltés a legjobb eset pár napja, most éppen 2Mbit-et tud. Eddig hozta stabilan a 120Mbit-et, csak most lassult be ennyire.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz monosz #41669 üzenetére
A myprime bevezetése óta van probléma a vod/interactive szolgáltatással...
Amit nem is csodálok..adtak egy átalánydíjas(gold előfizuval ingyenes)filmnéző lehetőséget. Így az is használja,akinek eddig esze ágában sem volt többszáz forint/db áron filmet kölcsönözni. A pontos számok ismerete nélkül szerintem megkétszereződött a vod/interactive terheltség. A sávszél meg maradt ugyanannyi...
Én meg magyarázkodjak hogy miért szar..Az ed3.1-re meg csak annyit,hogy nem véletlen az új üzemeltető ..
A hab a tortán az új rendszer kiépítése,cserébe a zaccot(üzemeltetés) is el kellett vinni.. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz monosz #41674 üzenetére
Ha lejár a hűség hívd fel 1221-et válaszd a lemondás gombot, ha kiejted a varázsszót mostaninál jobb havidíjért akár gyorsabbat is kaphatsz.
Intruder2k5: Előbb-utóbb kénytelenek lesznek bevezetni.
poli27: 85Mhz-s tartomány is jobb mint a mostani max 6us freki-s kiosztás.[ Szerkesztve ]
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz monosz #44153 üzenetére
Természetesen biztos van de sajnos magasabb árkategóriában kell keresgélni. Bár voltam olyan ügyfélnél ahol a méregdrága felvevős kéttuneres samsung boxon se működött.
Az amikoval kapcsolatban felesleges fórumokat böngészned..ezeket a köröket én már lefutottam,a létező összes fw-el ki lett próbálva,minden elérhető infó beszerezve,nem kezeli a upc-s ci+ kártyát. Tavaly nyárig ment,akkor a upc új szoftvert adott ki a médiakártyára,azóta nem megy. -
alpihun
senior tag
válasz monosz #44493 üzenetére
Nem pont erre gondoltam. Falun élünk s nincs wifi közelben sehol s apum fanatikus s nem akar ilyen hullámkeltő izéket s úgy menne csak bele, hogy csak akkor szórja a jelet, ha mindenképp pont használatban kell legyen a pc mellett a noti is.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest