- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szabogabor10 #95085 üzenetére
Én azért véleményekben meg szoktam írni a cégről, hogy kritikán aluli az ügyfélszolgálat. Például garanciális ügyintézésnél ez döntő érv lehet azzal kapcsolatban, hogy hol vásárolok. Szolgáltatóknál azért más, azokat sűrűbben büntetik. Nekem gari ügyeknél még egyik céget sem vonták felelősségre, pedig sok ponton sértették a törvényeket.
-
tomp
félisten
válasz
szabogabor10 #95085 üzenetére
Kikéred a hangfelvételt és azzal mész panaazt tenni. Nem mondott igazat? Ügyfél megtévesztése. Azt sem nézi jó szemmel a hivatalos szerv.
Ismerősömnek adott a telenor olyat ami nem úgy lett volna de a hangfelvétel mást állított. Így aztán megadták neki különben ment volna a hivatalos panasz.NMHH-tól is megjött a válasz: éljek a törvény adta jogommal és kérjem a kötbért mert ez már szembe megy a hibaelhárításról szóló törvénnyel.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest