Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
game82
csendes tag
válasz
_Norbi_ #3913 üzenetére
Azt elhiszem,de nekem Humax UD HDR-em van , ezzel kapcsolatban mondták az ügyfélszolgin, hogy rendszer hiba, javasolták, hogy áramtalanítsak, majd kapcsoljak a 38-as csatornára és ez meg is oldotta a problémámat.A deki menüjében azóta a csatlakozás módja " egykábelesből" átváltott "kétkábelesre" és működik a két tuner is egymástól függetlenül.
-
game82
csendes tag
Közben beszóltam a központba, azt mondták, legyek türelemmel, az általam tapasztalt probléma rendszerhiba és már dolgoznak a kijavításán.
Köszönöm mindenkinek a segítő, építő hozzászólását. -
game82
csendes tag
válasz
stmiklosi #3892 üzenetére
Üdv!
Erősen laikusként...
A fej több kimenetes, ezen kimenetek közül kettő eddig egy Philips dekóderhez ment, ott nem tapasztaltam ilyen jellegű korlátozást, attól függetlenül, hogy mit és honnan vettem föl, párhuzamosan bármit tudtam nézni, két bemenetbe a 2 koax és tökéletesen működött.
Nem rég a Humax beltérire váltottam, egyik koax az egyik bemenetbe, másik a második bemenetbe és lám ; mégsem működik megfelelően?!? -
game82
csendes tag
De ez tudtommal két tuneres, két kábelem is van behúzva két különböző bemenethez csatlakoztatva.
A menüben megnéztem, mindkét tuneren méri és jelzi a jel erősségét és minőségét, de a csatlakozás módjánál mégis az van kiírva, hogy "egykábeles" és a menüben ennek megváltoztatására nem találok lehetőséget. -
game82
csendes tag
Sziasztok!
Humax UD HDR beltérivel kapcsolatban első kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja azt, hogy felvétel közben bizonyos csatornákra nem tudok kapcsolni, még a csatornalistában is "kiszürkülnek" a nem elérhető csatornák?!?!
A következő kérdésem pedig az, hogy usb-ről milyen file formátumokat tud kezelni a beltéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest