Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5979) Akybron válasza old gray (#5975) üzenetére


Akybron
aktív tag

Szerver:
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a 2 cég közül csak az egyiket próbáltuk, így számomra nehéz eldönteni (vagy éppen könnyű), hogy melyiket válasszuk :D
A TotalHostingtól mindenképpen pápá. egy hónap múlva meg a TS-sel is át kéne állni az újhoz.
Egy kérdés: Public lesz a szerver? (csak mert a tesztszerver nem volt az, de gondolom csak a teszt állapot miatt)

A fejlődésem hiányát én is érzem. Viszont sokszor vagyok úgy, hogy egy fárasztó munkanap után nem sok kedvem van játszani, de ennek ellenére itt vagyok mindig. Csak akkor még magamhoz képest is béna vagyok. (Most olyan munkám van, amitől 2-3 hete majdnem minden napom ilyen)
Másik: ha éledéstől számítva 3 másodperc után kapok egy flak-et 100 méterről, és egy kósza repeszkétől meghalok 100 HP-ről (én meg persze 3x hátba lőhetem 5 centiről mire meghal), akkor nem sok esélyem van taktikázni.
Volt egy alkalom, mikor Ferykee úgy játszott, hogy egyedül volt 2-3 ember ellen, nem használt fegyvert, csak életben próbált maradni. Így tudtuk gyakorolni az ellenfél bekerítését, illetve a TS kommunikációt (Ferykee szerint jól csináltuk). Ha lő is, akkor max 5 másodpercig élünk, és nem ér semmit az egész.

Amúgy az "oktatós" illetve "célzottan egy témát/mapot gyakorlós" napok hová lettek?

X-Ray:
Fura cucc. Néha magába roskad, és onnantól kezdve nem csinál képeket. Ha "szerencsém" van, akkor 1 képet sem csinál. (Ma jól működött)
Mellesleg a feltöltő része is szarul van megírva, amig tölti a képet, addig nem válaszol (az ablakát sem lehet odébb húzni például), csak mikor új képet kezd. (Ez programozás szempotnjából 1-2 sor beiktatását jelentené, és akkor nem gondolná a lassú netes felhasználó, hogy rögtön az első kép feltöltése közben lefagyott)

[ Szerkesztve ]

73&DX HA5OJN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.