Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
2 év használat után még mindíg bírja a Power Armor 13.
Akksi degradálódás 'szinte' nulla. 12-16 napokat megy. Ha nem nyúzom akkor többet alszik.
Nehezen lesz meg az 1000 ciklus...
#NemSz@rszung#Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
[link] talán így.
Vicces az emagos ára. 1,5x-et neki.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
[link] Akad azért értelmes áron legalábbis papíron jó vetélytárs.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Amerigo57 #4105 üzenetére
Jé a 18 és a 18T tudja az 5G-t! Wáóóó!
Csodálatos.
Na már csak egy 1440es kijelzőre várunk. Melyikbe lesz? Én a Power Armor 31-re tippelek 2029ben. Bocs, nem csak arra, hanem hogy esetleg videózásnál 30fpst elhagyjuk végre. akkor újabb 10 év késés gondolom.[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Mostanában ki kellett szednem a hívásra alkalmas SIM-emet, mert minden hívás előtt újra kellett indítani a telefont, és meguntam. (nem hallott a hívó)
Élete 90%-ában bluetooth zenélgetésre van használva, normálisan lekapcsolom a BT-t, de a mikrofont nem kapcsolja vissza a teló. (power armor 13)
Próbáltam már mikrofon jogosultágokat törölni, bluetooth párosított eszközöket törölni, egyelőre nem jártam sikerrel.
Frissítés tudtommal nem érkezett a telóra, semmi sem.
Restart után tökéletes egy újabb BT párosodásig a mikrofon, szóval valami hiba ott lesz. Ugyanazt a fülest használom, az sem változott.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Meggyi001 #4080 üzenetére
Ahhoz képest amit kínál, árban exponenciálisan elszállt magával a gyártó.
Reméljük azért idővel ez lesz olcsóbb is.
De most komolyan. Fele akkora akksi mint a PA13ban, + 120hzes kijelző (1-2 éve már nem akkora nagy szám) [meg sem említem, hogy lehetne 1440p felbontás is ilyen áron] meg egy valamire papíron alkalmas kamera már 300at ér? így leírva lehetne akár Samsung vagy bármilyen más gyártó is.
5G-t tudja egyáltalán??
Virtuális +5GB RAM nem tudom minek.
inkább rakhatnának bele lassan 2db 8magos (vagy 3x4magost) procit is, egy értelmes managementtel, hogy sokkal ne fogyasszon többet, de gyorsabb is legyen.
Ulefone üdv a Huawei, Apple, Oneplus, Xiaomi Samsung útján!
Ki az a marha aki még nem jött rá, hogy nem a gyártó neve számít, hanem hogy mit kínál és mennyiért? Ne vicceljünk már! Szégyen!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Egyébként egyetértek veled, jó lenne belőle egy kisebb. (persze nem vékonyabbm hogy azért az akksi maradjon ekkora)
Lehet csak speciális esetem miatt kell neki az újraindítás. Borzasztósok mennyiségű zeném van a teló memóriában, nem ellenőrzött filenevekkel stb, és a lejátszóból sem a gyárit használom. De mivel egyébként működik, tölteni 10-12 naponta egy alkalommal fél napot kell csak, így inkább ez mint egy vékony telefon amit naponta kell tölteni és akár le is merülhet miközben használnám. (jó lehet mondani hogy töltő... de most nem töltök.)
A gumi dugó elég jól szigetel, szoros nagyjából ha átlag 10 naponta töltéssel számolok és 1 éve megvan a teló akkor már legalább 40x kinyitottam és visszazártam. Nem tört le, nem esett benne kár. És még mindíg újszerű.[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Bennyboy #3967 üzenetére
Mi is csak saját tapasztalatainkból okultunk szerintem.
Például hogy a frissítés az első amivel ösztönöznek arra hogy vegyél újat. Poco M3 totyikban leírtam. Ment 1 hetet 1 töltéssel, majd frissítés után 2-3 nap. Páromé azóta is megy 1 hetet. És ő jobban használja! visszarakni nem tudtam régebbi sw-t, így lett a power armor 13 megvéve. Na most 12ről 9-10napra ennek is esett az üzemideje ám, de ez bőven belefér 3-4 hó után..Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz --HARDCORE-- #3973 üzenetére
Az a7s meg a poco M3 nem vált be, a párom M3asa tökéletes, anekem meg elmegy a power armor 13. De az LG G7 azért akkun kívül jobb.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Amerigo57 #3932 üzenetére
[Ulefone Armor 10 5G] vagy ha nem baj hogy vastagabb, akkor Power Armor 13.
-
--HARDCORE--
senior tag
Mostmár az enyém is esett egy nagyot, de semmi nyoma nincs rajta.
Csak ami már eddig is hogy az élén picit kopik, de benyomódásnak nincs látható jele.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Szabolcs22 #3920 üzenetére
Hát igen, a kamerával fölösleges is szenvedni. Nem elég jó se így se úgy. Nincs sok opció, nem lehet állítani 60/120/960FPS-es videót felvenni (legalábbis a gyári appal)
a minősége is harmatos. Egy S4gyel jobb képet készítek. De ez elég sok 100K alatti készülékre igaz. (Nem mindre!)
Az ujjlenyomat olvasó 2. 3.adjára fogadja el a mintát.
Ez a telefon egyedül üzemidőben brutális (12nap úgy hogy napi 8 órában BTfülesre küldi a zenét), a többi a kijelző méretet leszámítva átlagos.
Fagyás nem szokott lenni, ellenben a 140GBnyi zeném könyvtár olvasásakor heti 1x beakad a lejátszó, ami nem gyári szoftver, emiatt 1x ujraindítgatom hetente kb.
Zenelejátszás közben olykor van 0,2 mp szünet. (bt füles) De viszont a hatótávja sokkal jobb mint az eddig használt S3 minié.
Szóval igazából csak egy jó fényképező hiányzik belőle, meg az 5G később.
A gyorsgomb nagyon jó, lehetne több is rajta akár.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz --HARDCORE-- #3918 üzenetére
A saját typeC - typeC kábelével megy a gyorstöltés, így reggelre feltölött 100%-ra.
Adnak hozzá typeC- B átalakítót, amivel a normál B-C kábellel tövább lehet menni, de az csakl lassan tölti fel. Több mint 1 nap mire úgy feltölt. (a Power Armor 13)Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Amerigo57 #3909 üzenetére
Kíváncsi lennék mennyire vastag ez a készülék. (PA14)
Egyébként kezdem megszokni a PA13-at. Hasznos ez a személyre szabható gomb. Lehetne 2-2 oldalanként belőle.
Sajnos a fotókra csak azt vízjelet teszi ki, hogy mivel készült. Azt hogy mikor, már nem.
Felmásoltam a legtöbb zenémet, a hosszú filenevekkel meggyűlt a baja. Azokat egyesével újra kellett keresnem, átnevezni, másolni, majd visszanevezni. Sikerült.
A Bluetooth hatótávja nem tűnik rossznak, bár volt, hogy egy nagyon picit akkor is megállt a zenelejátszás, ha 2méteren belül voltam. Meg egyszer a bal oldalt megállt a zene. Vezérelni tudott, de nem szólt. Akkor indítottam újra először a telót. Elsőre a nagyon gagyi fülesre gondoltam, de a másikkal is ezt csinálta, szóval a teló BT vezérlője vicceskedhetett.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Na megjött a téglafon.
Az első amibe belefutottam, hogy amit a készülék kiír - miután bekapcsoltam a wifit- a beállítások / telefonról / Wi-Fi eszköz MAC-címe menüpontnál MAC címet az teljesen más, mint amivel a routerre csatlakozik.
Mivel White list-et is használok, ki kellett kapcsolnom, hogy kiderísem a valódi MAC-jét.
Nagyon érdekes.
Frissítéseket kikapcsolni kb nem nagyon lehet.
Ujjlenyomat érzékelő fapados. (erre mondjuk számítottam)
Kijelző szép, kamera hozza az átlagot. Aztán majd kiderül idővel.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Meggyi001 #3902 üzenetére
Kicsit bosszant, hogy BG-n napi szinten emelkednek az árak (mindené is).
Cserébe amit külön adnak tokot ~10ezerért, azt mellékelik hozzá.
Redmi Note 10 lite 5G esetében a 90Hz mellett is a görgetés nem jobb mint 60Hz-en.
Leglábbis ugyanúgy elmosódik, életlen. Szóval az 5G nagy elterjedéséig, meg ameddig el nem kezdik lekapcsolni a 4G-t addig csak kibírja. A lényeg hogy én minden frissítést mellőzni fogok most, amit csak lehet. Poco M3ból okulva.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Na megrendeltem, nem bírtam magammal már megint. 3-4 hét és kiderül milyen a féltégla.
-
--HARDCORE--
senior tag
Egymás mellé téve a képeket, ugyanabban a gyárban (sufni? ) készülhet, mint a Doogee S88.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest