Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nekem még mindig 5.1 van, de már erősen hajlok rá, hogy ne várjak OTA-ra. Volt egyébként 17-én is egy update, ugyan azon a OneDrive-os linken frissítették a fájlt csendben, semmi bejelentés. Állítólag [xda] javítottak ezt-azt.
Akinek 20160514-es MM van, OTA-n leszedi a 20160517-es kiadást?
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ezzel így, de nekem a kephost-os linkek nem működnek, így a te képeid sem (a cikkben sem). Időnként csak kiírja az ipv6 címemet, most épp üres oldal... (Volt amikor ment, pl amikor kiadták a cikkedet, de általában off.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest