Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
Már akartam egy ideje írni egy "ápdét" hozzászólást Power ügyben, de most teljesen aktuális a témához.
Szoftver téren jól tartja magát a teló, tavasz óta Cherry ROM van rajta 2017.01.05-ös security patch, ha jól tudom nincs is újabb Ulefone téren sem.
Akku idő talán jobb lett váltás után egy kicsit, ritkábban melegszik, illetve nekem az Ulefone féle v2 6.0-án voltak gondjaim a értesítésekkel is, szóval mindenképp ez a nyerő.Hardver téren viszont már nem ennyire fényes a dolog:
Kb. 2 hónapja elkezdett a képernyő szélén megjelenni egy világos csík. Egy ideig nem terjedt, utána viszont minden nap terjedt egy kicsit, mostanra majdnem körbeért.
Úgy rémlik, hogy már volt ez a hiba téma a topicban, úgyhogy túlságosan nem részletezném. Elég csúnya...
Az akku idő is elkezdett romlani, intenzív használattal egy nap alatt le lehet már meríteni. Talán kicsit púposodni is kezdett a hátlap, bár lehet tényleg csak a hátlap a hő miatt, nem az akku dagad.Szóval használható még a telefon, de egyrészt nem túl szép, másrészt az akku miatt úgy számolom, hogy kb. 3-5 hónapja van hátra, mire már használhatatlan lesz, így elkezdtem utód után nézni.
Nézelődtem, de én is a Redmi Note 4 Global-nál "ragadtam le". Igaz, hogy csak 4100-as az akku, de a processzora jóval kevesebbet fogyaszt, mint a mi MTK processzorunk, így nem igazán lenne visszalépés e téren. Minden más téren előrelépés lenne.
Nagyon aktív XDA-n a community, van rá mindenféle ROM, már 8-as androidost is foltozgatják. (De először kipróbálnám a MIUI-t, kíváncsi vagyok rá.)
Itt a PH-is fórumon is olyan aktív témája van, hogy nehéz is folyamatosan olvasgatni, az egyik legaktívabb a kategóriában.
Power ügyben ez is szomorú, hogy idén nagyon hirtelen kihalt az XDA-n a topicja. :/
De legalább itt maradt az élet.Összességében kicsit csalódott vagyok, hogy ilyen hirtelen "hanyatlani" tud a telefon és akkor én még meg is úsztam az olyan hibákat, amitől azonnal használhatatlan lesz a telefon (kopp-kopp).
Ki tudja, lehet idővel jobban odafigyel majd a minőségre Ulefone, egyelőre egy "Power 2 vs Redmi Note 4" összevetésben a hátrányoknál szerepel nálam az Ulefone márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest