Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

a kategóriákkal küzdök egy ideje, hirdetésfeladásnál és részletes keresésnél.
    egyszerű példa:
    próbálok feladni egy ram hirdetést. kiválasztom a kategóriákat (hardver/ram/asztali), de nincs lehetőségem kiválasztani a ddr2-t (nincs is helye a "4. lépcsőnek").

a közelmúltban lett módosítva és/vagy több részre bontva a ram szekció, ebből arra tippelnék, hogy a fejlesztő még nem azt a struktúrát kapta, mint ami lett nov-dec körül, és abból adódik ez az anomália.

sikeresen feladtam a hirdetést, és meg akarom nézni. a sima keresésnél nincs lehetőség al-alkategóriára menni, ezért rámentem a részletes keresésre. ott ismét előjött az alkategóriás probléma, ami annyiban módosult, hogy semmit sem lehet kiválasztani a hardver főkategórián belül. vártam is nem keveset, kattintgattam más főkategóriára (feladásnál segített, mert ott se dobta be a következő lépcsőfokot pár percig)

a html kódokat szerintem már jelezte mindenki, egy másik hirdetésemből szedtem ki a sablon részt, de az új hirdetésben nem úgy nézett ki, mint a régi hirdetésben. a href rész teljesen leves, a br még nagyjából működik. a hirdetést nézők legalább látják a szándékot, hogy az új sorban akart lenni.

számomra a legdurvább viszont a 15 hirdetés / lap, és ezen opció teljes hiánya. letöltési rekordot lehet vele csinálni, illetve a szervert terhelni, de kb ennyi. mivel még komoly optimalizációkon esik át az oldal, így a sebességet most nem említem, de ha ehhez hozzá vesszük a 15 hirdetés / lap dolgot, akkor az ember már a haját tépi (ha egyáltalán maradt neki).

Aktív témák