Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
HWSW-n (hasonló nevű topic). Nem is ezért tűnik pletykaszintűnek, mert ott írták, hanem mert olyan írta, akit addig még nem láttam ott, s ő is csak egy sorban. Viszont motoszkál bennem a kisördög, mivel ezt annó az 1.0-nál megcsinálták
Idézek magamtól a HWSW-ről:
''Ez esetben a történelem megint ismétli önmagát
1.0-s rc2-t nagyon szerettem, rc létére szinte teljesen stabil és gyors volt...erre kijött az rc3 ami lassú lett, s az instabilitás jelei is mutatkoztak...aztán kijött az 1.0, ahol nem ment az ADSL beállítás, s egy óra után kifagyott (nem az X, az egész cucc). Na ekkor álltam neki más linux-ot keresni.
Most az rc4 kifejezetten tetszett. Az rc5 is állítólag jó volt (azt nem próbáltam). Erre most ez
''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- One mobilszolgáltatások
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Idézek magamtól a HWSW-ről:
1.0-s rc2-t nagyon szerettem, rc létére szinte teljesen stabil és gyors volt...erre kijött az rc3 ami lassú lett, s az instabilitás jelei is mutatkoztak...aztán kijött az 1.0, ahol nem ment az ADSL beállítás, s egy óra után kifagyott (nem az X, az egész cucc). Na ekkor álltam neki más linux-ot keresni.