Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
localhost!!!! Benne vagy az UHU csapatban???? :))))
-
Superman
nagyúr
Mondjuk én azért töltöttem le, hogy megnézzem. :)) De én nem vagyok annyira finnyás, úgy hogy telepíteni fogom majd, de szerettem volna tapasztalatokat hallani, mert amennyit olvastam róla, aszerint nem éppen problémáktól mentes a használata. Hogy egy példát mondjak: állítólag nem bootol a cd betéve a meghajtóba. Most akkor hogyan lehet installálni?
Localhost: megvárod a véglegest. Ez jó. De addigra lecseréled az eszközeid nagy részét, míg az kijön. Utána kiadnak egy bétát, amit megint nem akarsz installálni, pedig tartalmazza az új eszközökhöz a támogatást, de letöltöd. Mire viszont kijön az új végleges változat, megint lecserélted az eszközeidet, így megint nem lesz kompatibilis. Na és ez így fog menni az idők végezetéig...:)))))))))))))))))))))))))) -
Superman
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a fent említett disztribúcióval kapcsolatban? Letöltöttem, a kérdés már csak az, hogy mennyire kezelhető könnyen. És ez egy béta verzió.
Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest