- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
localhost!!!! Benne vagy az UHU csapatban???? :))))
-
Superman
nagyúr
Mondjuk én azért töltöttem le, hogy megnézzem. :)) De én nem vagyok annyira finnyás, úgy hogy telepíteni fogom majd, de szerettem volna tapasztalatokat hallani, mert amennyit olvastam róla, aszerint nem éppen problémáktól mentes a használata. Hogy egy példát mondjak: állítólag nem bootol a cd betéve a meghajtóba. Most akkor hogyan lehet installálni?
Localhost: megvárod a véglegest. Ez jó. De addigra lecseréled az eszközeid nagy részét, míg az kijön. Utána kiadnak egy bétát, amit megint nem akarsz installálni, pedig tartalmazza az új eszközökhöz a támogatást, de letöltöd. Mire viszont kijön az új végleges változat, megint lecserélted az eszközeidet, így megint nem lesz kompatibilis. Na és ez így fog menni az idők végezetéig...:)))))))))))))))))))))))))) -
Superman
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a fent említett disztribúcióval kapcsolatban? Letöltöttem, a kérdés már csak az, hogy mennyire kezelhető könnyen. És ez egy béta verzió.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest