Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Mondjuk én azért töltöttem le, hogy megnézzem. :)) De én nem vagyok annyira finnyás, úgy hogy telepíteni fogom majd, de szerettem volna tapasztalatokat hallani, mert amennyit olvastam róla, aszerint nem éppen problémáktól mentes a használata. Hogy egy példát mondjak: állítólag nem bootol a cd betéve a meghajtóba. Most akkor hogyan lehet installálni?
Localhost: megvárod a véglegest. Ez jó. De addigra lecseréled az eszközeid nagy részét, míg az kijön. Utána kiadnak egy bétát, amit megint nem akarsz installálni, pedig tartalmazza az új eszközökhöz a támogatást, de letöltöd. Mire viszont kijön az új végleges változat, megint lecserélted az eszközeidet, így megint nem lesz kompatibilis. Na és ez így fog menni az idők végezetéig...:))))))))))))))))))))))))))
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest