- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Áhh végre van egy kis UHU-s sikerélményem, megosztom veletek.
Ugye a Gnome felület lehetőséget biztosít arra, hogy akár távolról is irányítsuk a Linuxos masinánkat. És sikerült belőnömTök büszke vagyok magamra, win alól nyomom a Linuxot. Épp most próbálom rajta a torrentet beállítani. Kezdem egyre inkább megszeretni!
Viszont lenne pár kérdésem is.
Synaptickal letöltöttem a prodftp server-t. Ezt hol tudom elindítani ill configolni?
Másik meg, hogy elvileg van fent Samba, ezt hogyan tudom managelni? Hol érem el a beállító felületét? -
sonar
addikt
Végre van normális felbontásom
köszke a linket, igaz volt egy kis haveri segítségem is.
Be kellett állítani a HorizontSync-et meg a VertRefresh-t restartolni az X-et és már jó is lett
FTP servert tudtok ajánlani?
Lassan belejövök ebbe a linuxos témába -
sonar
addikt
No kicsit kiegészítve az előző hsz-em.
Létezik vmi sis-es update? v vmi amivel tudom a felbontást feljebb tornázni. -
sonar
addikt
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok, az előző hsz-eket nem kommentálnám inkább. Vegyél Vistát ki tart vissza? Én azt mondom ha kb annyi időt fordítana az ember a linux megismerésére mint amennyit a win-re simán használható. Bár ebbe a vitába nem folyok bele.
Kis segítség kellene, van egy elég régi masinám PIII 800MHz integrált sis-es vga-val és csak 640*480 ba hajlandó menni. Live alatt megy nagyobb felbontásban is. Mit kellene tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest