- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
''.............Újabb probléma
nem tudok meghajtót váltani (ne tessék nevetni )
aztat hogy kell?..................''
nem meghajtok vannak, hanem device-k, minden device , az eger, a cdrom a hdd, a soros port ..... es particiot devcekent kell felcsatolni, mount-olni a csatolasi (mount-olasi) pontra ....
csak UHU alatt nagyon meg van keverve a device name- k.....
Debian alatt>
# mount /dev/hda1 /mnt/kindooz -t vfat
''.........Meg normális az, hogy letöltés ADSL-lel 1,9KB/sec?
Gondolom, ezt is be kellene állítani valahol..........''
az mar nagy szo... es essunk terdre a UHU Linux elott, hogy konfig nelkul NET-ed lett .....
amugy nemtom hol kell beallitani ... de UP-olok 1et ...
''.........Néhány órája telepítettem az uhu 1.0-ásást. Első észrevételként kurva, azaz K U R V A lassú az egér. A sebességét maxira vettem, a helyzet nem változott. Az egér tipusát automatikusan hagytam, mert a legnónémebb egerem van. A többin is megpróbáltam, de az egér meg sem moccant..........'' ez is gpmconfig ... talan ....
''.........Linux alatt nincs scroll?.........'' de van.... nekem muxik ....csak jobban le kell menni a melysegekbe .... talan gpmconfig ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest