Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Figyelj, én letöltöm őket általában, magyarul nem tudom bellatort hol lehet nézni.
Boriccsal nemrég láttam egy riportot, azt mondta ha most hívnák nem menne, mert a bellator jobban fizet valami 70%-al többet ad a bevételből, az más kérdés hogy lehet egy UFC gálán 5% is veri azt..de azt nyilatkozta hogy ha itt címet szerez, és újra hívják, akkor megpróbálja.
ifj.Növényi egy olasz rendezésű bellator gálán talán milanoban volt látható utoljára, ott boricstól már sokat látott repülő térdessel jóformán a meccs elején leterítette az ellenfelét.
szerintem youtube-on rákeresel hogy novenyi bellator biztos felhozza, mert elég látványos befejezés volt! 2017-ben a ufc tehetség kutatójában feltünt egyébként egy másik magyar, aki lány, Fábián Melinda, róla tudsz valamit merre kallódott el? azóta sem hallok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest