Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT  
 Ubuntu Linux Összefoglaló 
 Hivatalos Ubuntu dokumentáció    
 Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett: 
 -számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
 -a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
 -mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
 -eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek) 
 A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t): 
 lspci
 lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sgx tag Udv! Lubuntu alatt h lehet azt megszuntetni, h ha leutok egy "t" betut az ugy jelenik meg h "5t", ha pedig egy "z" betut, az ugy h "6z"? 
 Mas betuknel nem tapasztalok ehhez hasonlo erdekesseget.Elore is koszonom. 
- 

sgx tag Udv! Van egy Toshiba NB100-10X tipusu netbook, amin egy ubuntu netbook remix - talan 8.10-es - van. 
 A kerdesem az lenne, h egy lubuntu 12.04-el gyorsabb lenne-e a gep?Elore is koszonom. 
- 

sgx tag Udv! Lubuntu 12.04-re tud vki mukodokepes javat? 
 Ha igen honnan es milyen modon lehetne feltelepiteni?
- 

sgx tag Letoltottem, feltettem, elinditottam egy avi-t...hibauzenet: "Az MPlayer osszeomlott.Tobb informacioert nezze meg a naplot" Naplo tartalma: 
 /usr/bin/mplayer -noquiet -nofs -nomouseinput -sub-fuzziness 1 -identify -slave -vo xv, -nokeepaspect -framedrop -nodr -double -input conf=/usr/share/smplayer/input.conf -stop-xscreensaver -wid 37748769 -monitorpixelaspect 1 -ass -embeddedfonts -ass-line-spacing 0 -ass-font-scale 1 -ass-styles /home/hp/.config/smplayer/styles.ass -fontconfig -font Arial -subfont-autoscale 0 -subfont-osd-scale 20 -subfont-text-scale 20 -subcp ISO-8859-1 -subpos 100 -nocache -osdlevel 0 -vf-add screenshot -slices -af equalizer=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0 -softvol -softvol-max 110 /home/hp/Letöltések/teszt.avi
- 

sgx tag Udv! Feltettem a Lubuntut, egesz gyors. De lenne par kerdesem. - feltettem sambat es sikerult megosztanom 1 mappat...latom is win xp-s gepen, de en nem latok senkit a halozaton gnome commanderben...hibauzenetem: "Halozat bongeszese sikertelen. Telepitve van az SMB modul?" hogyan tudnam megoldani h latszodjanak a halozati megosztasok? 
 - youtube videok adobe acrobat reader-t kernek...honnan es hogyan tehetnem ezt fel a gepre?
 - melyik az a medialejatszo amivel avi-t, xvid-et, esetleg mkv-t is le tudnek jatszani?
- 

sgx tag 
- 

sgx tag Udv! Van egy HP compaq nx9010 tipusu laptopom, ami a linkelt laptoptol annyiban ter el, h a memoria merete 768MB. A kerdesem az lenne, h melyik az a linux disztribucio, amivel a leheto leggyorsabb lenne ez a laptop. Elore is koszonom. 
- 

- 

sgx tag Udv! Nagyon amator vagyok linuxban, ugyhogy elore is elnezest ha hulyeseget kerdezek. Ubuntu netbook remix 8.04 van a netbookomon, de eljutottam arra a szintre h nagyon zavar h nem mukodik a flash illetve google chrome-ot se tudom feltelepiteni... 
 Mely(ek) az(ok) a csomag(ok), mely(ek)et feltelepitve ezek a dolgok vegre mukodnenek nalam?Feltelepitette emelle az ubuntu melle a 11.10-et - vagy a 11.04-et vagy 12.04-et, magam sem tudom...- , de tul lassu a gepemhez...hogyan tudnam letorolni ugy, h utana visszakapjam az eredeti verziot es ne kelljen bootolasnal kivalasztani h melyik verziot szeretnem hasznalni a 2 kozul? Elore is koszi a segitseget. Udv, 
 sgx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gitáros topic
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest