Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz Frawly #38825 üzenetére

Szia! Azt mondod, hogy ne reklámozzam? Mert akkor meg tartom magamnak a dolgot :D.
    De sokkal jobban ki jön a box teljesítménye így, mind android9 alatt! Az arch64 linux ami most van rajta, nagyon jó! Megtaláltam a rá való linuxos dtb fájlt, Ez a legfontosabb fájl, Mert ez majdnem olyan mint egy pcn a bios. Azaz begy betöltésvezérlő,driverekkel teli fájl, ami linuxra íródott, és a boxommal kompatibilis. Na ennél a megoldásnál a boxom cpu sebessége nem 1800mhz 4x, hanem 2100mhz 4xer. Mali gpu drivere fent van, hang van, lan van,ráadásul gigabites lan. Lehet csinálok tényleg egy blogot erről, képekkel stb. A saját ötleteim alapján raktam össze a rendszert, mert hivatalosan erre nincs linux.... :D az arch64 linux ami odroid c4 panelre íródott elvileg, de annak a hardwerje megeggyezik a h96max x3 hardverjével, ezért is sikerült rá tennem :). Vicces, az arra íródott rendszer jobban teljesít az én boxomon, mint amire kitalálták :D. Lesz majd egy blogom erről lehet, és akit érdekel megtalálja, szerintem semmi kárt nem okozok ezzel, mivel linux. a boxba hardwerileg nem nyúltam bele, csak oprendszeresen, és bármikor visszarakható az android. :) De a kodi mátrix legújabb programja rohadtgyors. nálam ez a box így marad. :) VAn rajt sok progam linux alatt, még az arm alatt is. :))

Új hozzászólás Aktív témák