Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Marcsello31 #38272 üzenetére

Én tudomásom szerint naplózó rendszert nem szabad sd-re és mezei pendrivera tenni, pláne ha az OS. Az rengeteget írja.
    Ezokból van a pen és a sd adathordozókon a mai napig fat fájlrendszer.
    Nameg azért mert ez nem tárol jogosultságokat, ez igen érdekes is lehet egy ext4 vagy ntfs esetén amikor a jogosultság csak pl. Pityu1995 felhasználóé, pont a hordozhatósága veszne el egy hordozható eszköznek. Minden gépen ahova be van dugva, a tulajdonbavétteli és jogosultsági procedúrát végig kell játszani hogy egyáltalán használni lehessen.

Próbáld ki, egy pent formázz ext4-re, a formázás lefutása utáni pillanattól már te se tudod használni addig amíg nem veszed a tulajdonodba és nem adod meg a jogosultságokat.
    Addig a root-é, mert ugye a partíciókezelődet sudoval vagy/és a root jelszavával indítottad, az alatt hozta létre az ext fájlrendszert. Ergo csak a rooté, az írhatja-olvashatja.
    Marcello31 hozzá se nyúlhat amíg a root jelszavával a saját tulajdonába nem veszi, ezután már látja a pen tartalmát, de nuku más, meg kell adni a jogokat is hogy egyáltalán egy bitet változtass a tartalmán.

Egyébként gratula a munkádhoz, nekem a 70%-a kínai és óhéber nyelv keveréke... :)

m2 to usb , msata to usb átalakító néven keress rá az adapterre.
    Nem tudom most mennyibe kerülhet, és a számtekboltos cimbimnél áfa mentesen és árengedménnyel vásárolok.
    Cserébe én tartom karban az autóját, barterkereskedelem.

Alzába most 3500Ft, [link]

Új hozzászólás Aktív témák