- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #37569 üzenetére
Pedig de, tetszik ez a minimalista design. Amire nekem kell elég. Vagyis ha a win10 bekrapál és nincs kedvem szöszölni vele, csak átmegyek és használom. Amúgy böngészőn kívűl nem nagyon kell más rá. Raktam fel azért libreoffice-t meg film lejátszót stb, de nem mindennap használom. Amúgy meg nézegettem meg annó arch linuxokat is, de nem jönnek be. Nem tanultam sose linuxot, nem tudom a parancsokat sem hozzá, úgy gyűjtögettem ki néhány fontos terminál parancsot.Ez az ubuntu vonal nekem "egyszerű" ahhoz képest, hogy nem tanultam róla. Amúgy még a másik rendszer a Mint ami tetszik.
A gépedhez Ubuntu alapon sem kéne drivereket telepíteni szerintem. Vagy valami nem működött megfelelően?
Ubuntuval is próbálkoztam annó, de érdekes, mert bármelyik verziója fent volt, (14, 16, stb) egy idő után fagyott, Az elementary meg nem. Hogy miért, passz. Ha meg elszállt, akkor meg ment rá a Elementary vagy a Mint ami nem csinált ilyet. Mindegy, hogy gyári driver volt fent, vagy telepítettem hozzá.
Mondjuk játszani sem játszok rajta, bár az Old Blood talán linux alatt van, az max grafon ment driver nélkül is. Vagyis ami volt fent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest