Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz ubyegon2 #37569 üzenetére

Pedig de, tetszik ez a minimalista design. Amire nekem kell elég. Vagyis ha a win10 bekrapál és nincs kedvem szöszölni vele, csak átmegyek és használom. Amúgy böngészőn kívűl nem nagyon kell más rá. Raktam fel azért libreoffice-t meg film lejátszót stb, de nem mindennap használom. Amúgy meg nézegettem meg annó arch linuxokat is, de nem jönnek be. Nem tanultam sose linuxot, nem tudom a parancsokat sem hozzá, úgy gyűjtögettem ki néhány fontos terminál parancsot.Ez az ubuntu vonal nekem "egyszerű" ahhoz képest, hogy nem tanultam róla. Amúgy még a másik rendszer a Mint ami tetszik. :DDD

A gépedhez Ubuntu alapon sem kéne drivereket telepíteni szerintem. Vagy valami nem működött megfelelően?
    Ubuntuval is próbálkoztam annó, de érdekes, mert bármelyik verziója fent volt, (14, 16, stb) egy idő után fagyott, Az elementary meg nem. Hogy miért, passz. Ha meg elszállt, akkor meg ment rá a Elementary vagy a Mint ami nem csinált ilyet. Mindegy, hogy gyári driver volt fent, vagy telepítettem hozzá.
    Mondjuk játszani sem játszok rajta, bár az Old Blood talán linux alatt van, az max grafon ment driver nélkül is. Vagyis ami volt fent. :)

Új hozzászólás Aktív témák