Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz kezdosql #36178 üzenetére

Megkérdezted, van-e GUI-s megoldás egy konkrét dologra/programra. Volt, kétszer is beírtam neked a PPA-s megoldás, több linket raktam be, mi is az a PPA és éppen azért, mert feltételeztem, fogalmad sincs, mi a PPA!

Nekem volt, de ha ide beírsz, az a bajod, hogy aki segít, az tudja a megoldást?

Amúgy ha neked az úgynevezett szó szinonimája a bizonytalannak, akkor más más magyar nyelvet tanulhattunk! :(

Külön érdekessége eme thread-nek, hogy az Összefoglaló tartalmát neked nem is idéztem, hanem egy utánad érdeklődő kollégának mutattam, hogy azért esik szó a PPA-ról, akár itt is!

Főleg nem utaltam egy szóval sem arra, hogy miért nem tudsz a PPA-ról vagy bármi másról, mivel pontosan felfogtam, hogy teljesen laikus vagy. Linuxban, de már az is kiderült, hogy szövegértelmezéssel is vannak nálad gondok.

törölt tag

válasz kezdosql #36178 üzenetére

Hát, lassan 12 éve linuxozóként én már nem tudom tök kezdő szemmel nézni ezt a szöveget, viszont visszanézve az eredeti hsz-t, azt kell mondjam, a magyarázatod inkább egyéni értelmezés, amiket te beleértettél, az eredeti szövegben nincsenek benne. Az első három alternatíva, de nem abból a szempontból, hogy éppen melyik bug-os vagy melyik nem omlik össze, hanem a (kezdetekkor mindenképp akár ezen fórum szereplőivel is felügyelt) „bátorság” vagy inkább affinitás, hozzáértés szempontjából, a PPA-ra pedig pontos leírás van. Vagy ha ez sem elég, ott az egész internet, csak egy másolás a Google-be és jön a válasz. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés