- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#61392896 #33156 üzenetére
Szerintem itt a topikban senki nem látóasszony, ezt már mint ha említettem volna! Én tuti nem vagyok az és a meghatározásaid meglehetősen hozzávetőlegesek. Így erről a védett módról meg a fekete képernyőről akár gondolhatja az ember, hogy a recovery mód konzolos felülete.
Az látszik viszont, hogy a hibák feltárásához szükséges alapvető történéseket elfelejtesz megemlíteni, mint a WinX frissítés például. (gyakorlatilag biztos, hogy ez okozza a hibát)
Egyébként az inteles asus alaplapokon az alaplapi videókártya is inteles. Azt hittem ezt mindenki tudja.
Annyit írtál, hogy Asus alaplapi vga, még csak az Intel szót sem említetted, de nekem úgy is jó, ha nem mondod el pontosan, miről van szó, akinek van kedve, barkóbázzon. Szerinted.
Én nem ismerem fejből az összes hardverelem összetételét. Te ezek szerint jóval többet tudsz nálam. Viszont az tény, hogy ha továbbra is csak az infók kis részét vagy hajlandó megosztani velünk, qrvára meg fogja unni mindenki!
-
törölt tag
válasz
#61392896 #33156 üzenetére
Talán furcsának tünhet, de lehet az egészért a w10 frissítés a felelős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest