Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz zoltanz #32277 üzenetére

Ez egy csoda dolog, mert többnyire működik a dolog a dist-upgrade használata nélkül is, mégis egyik disztrünál működik, másiknál kevésbé. Az apt-get és az apt használata meg főleg egész mást eredményez, az aptitude viszont nagy frissitésekhez hozzá sem kezd, amig nem ellenőrzi a függősági helyzetet. Tegnap próbáltam ki Debianon a buster repo felrakása utáni frissitést és 10 percig csak a függőségeket csekkolta az aptitude.

Sparkly testing (rolling) LXQT kipróbálva, eddig ez az egyetlen disztró, amelyiket nem érdekli, hogy vannak tapipadok is a világon. Eddig beállitásokban sem találtam ott, ahol lehetne. Nem tudjátok mi a neve a tapipad beállitónak? Nem a synapse az? Szintén érdekes, hogy van saját LXQT beállitó programja, de fenn van külön az Openbox beállitója is, az is állitgatja a dolgokat. Ezt nem értem elsőre, mert LXDE QT-val nem lenne elég?

A panel beállitása elég érdekes, mert minden betú jó pozicióban állitható, az óra számai viszont le vannak csúszva és ki is takarja a show desktop gomb.

Új hozzászólás Aktív témák