- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #31165 üzenetére
>nem is használok az asztalon ikonokat
Ikonokat én sem, de gyakran mentek oda feltöltésre váró fájlokat. Meg szeretem ha a felcsatolt hálózati meghajtók megjelennek az asztalon.
>Nem is értem, miért erőltetitek, hogy minden olyan legyen, mint a Windows alatt!
Nekem tök megfelel a Unity. A Nautilus kicsit buta, de szerencsére kiegészíthető. Ha nem a Nemoval (sicc), majd a Thunarral. És csak azért, mert nekem a Unity tetszik, nem kezdek el köpködni másik DE-re.
>Egyébiránt mindenért az Ubuntu a hibás!
Segíts ki, kérlek! A Mint Cinnamon, Mate, KDE mi alapján is készül?
Ha az Ubuntu ennyire sz*r, miért nem nyomjátok inkább a Debian Editiont? Vagy ne adj isten, csináljatok saját, önálló disztribúciót.szerk.
Miért van az, hogy folyik egy beszélgetés, erre te megjelensz és rögtön az egész topic egy ubuntu vs mint, unity vs cinnamon fight-tá válik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest