Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog

válasz buherton #14950 üzenetére

Nem, Mir elhalasztva legalább a következő LTS-ig.

#14949 theiron320:

"...Igen pont ezért nem írtam részleteket, hogy ne higgyétek azt, hogy a házimat akarom megcsinálni. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogyan kell felügyelő programot írni mivel kurzuson erről nem hallottam semmit( ha hiszed ha nem). Szóval köszönöm, hogy egyből leendő diplomás munkanélkülinek "neveztél", nem mondom nagyon jól esett. Azt hittem, hogy van rá külön "parancs"..."

Ha segítséget kérsz és támpontokat adsz, hogy miben akadtál el, akkor tudunk segítséget adni, egyéb esetben nem. Azt, hogy nem hallottál arról, hogy hogyan kellene megcsinálni a gyakorlati feladatot, nehezen hiszem, egészen biztos vagyok benne, hogy vhol vmilyen formában a kurzus során, vagy a kapcsolódó tananyagokban találkoznod kellett a dologgal. A diplomás munkanélküli nem neked szólt, hanem egy általános megjegyzés volt - akinek nem inge, nem veszi magára. Voltak itt már, akik bevágták egy az egyben a szövegesen leírt feladatot és várták, hogy mások megoldják helyettük azt, amiért ők ülnek az egyetemi előadóban. Külön parancs monitoring program írására semmilyen rendszerben nincs.

Úgy nézem, hogy itt találsz segítséget a probléma megoldásához.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés