Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• God Vazzeg

veterán

Tegnap délután elkövettem egy bakit, vga-t cseréltem, nvidia helyett radeon lett. Na, kubi 12.04 leállít, vga cserélve, elindul.. Na mondom, zárt meghajtó fel. Jockey-ból nem tudta egyik felajánlottat se felrakni, letöltés után ismeretlen hibával elszállt. Na akkor amd oldaláról telepítő le, majd telepítés. Nem lehet, mert van már másik fglrx telepítve.. Nézem, nincs aktiválva egyik se, synaptic se tud róla. Na akkor --force kapcsolóval jó lesz az. Fel is települt, azonban újraindítás után bejelentkező képre dobott, és sehogy se engedett be, pedig a jelszavam jó. tty1-en terminálból is ment! :D

Újratelepítés.. Live rendszer alól lementettem mindent, na akkor goo. Telepítésnél amikor adom meg a particiókat kézi beállítás alatt, 1-2 partició megadás után kidobott live rendszer alá, de folyamatosan. Itt már idegbaj kerülgetett. Néztem közben bodhi linuxot is, de az meg el se indul, befagy a telepítője :)) Na mondom kész vagyok :D

Aztán sokadik próbálkozásra elindult, feltelepült, de zárt meghajtó nélkül megint fapad. Fentiek elzongorázva, ugyanaz, majd megint kitiltott :W Aztán megint sokadik nekifutásra fel bírtam telepíteni, de 3. alkalommal is kitiltott a pitsába, na itt dobtam félre a 12.04 kubit :DDD

Most mint 14 mate van fent, elsőre felment, eddig semmi hiba. Zárt meghajtót is lekezelte elsőre. Viszont a flashplayer nagyon szaggat chrome alatt, teljes képen belerecseg a hang is, erre tud valaki megoldást?

A fentieket csak azért írtam le, hogy lássátok, én is szopok időnként, pedig én mindig azt írom hogy minden megy :))

Új hozzászólás Aktív témák