Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz IstvánLászló #43145 üzenetére

A laptopon T460 a pontos neve,sajnos rosszúlírtam a nevét-azonosítóját,sajálom most néztem pontosabban meg és a kijezője alatt van odaírva,de a hardveresen csatlakoztani a dokkolot,nincsen kártya bövitöhelye,ahová a dokkolot tudnám is csatlakoztatni,ez nem probléma.
    A kérdésedre mot tudok válaszolni a monitor témájában.
    A két monitor van rádugva most állandora egy régebbi -ami a dokkoloban van 1070 -re a monitorom ami DVI-n 1280x1024 felbontású a maximuma,ezóta minden rendben és én láma erre nem gondoltam hogy fog is kellemi egy monitor,pedig erre kellet is volna gondolnom és tudnom illetvolna azt hogy a vga-ra mindig kell rákötnöm a monitort,sajnos ekkóra user error - ekkorát még sohasem tévedtem.

A ryzer GPU dokkolot a rendszer minden problémánknélkül felismeri a kernel és már van kép,éppen a fő monitorképét áthúztam jóbbóldalra az nvto-btop-systemmonitort és ezután a főmonitorom todom íditani a 3d teszteket - most Furmart fut és a másik moniroron látom a CPU-GPU terhelését 100%-osan,cpu 30-40%;gpu 1-2 78/78%-on dolgozik - ez a százalékos érték változik másik tesztekel: UNIGINE Benchmarks;UNIGINE Superposition Benchmark,nem add ténylegesen jó értékekeket,de jó tájékoztatást is az a gépünknek a stabillitásáról,példáúl gépünk nem áll le és stabiilan műkődnek a hardverek és fólyamatós a kép és lagokat akadózásokat nem tapsztalok,tesztről ezt tudom mondani.

A zárásképpen köszönöm a segítségedetet és azt is hogy időt szántál is rám.

További sok szépeket kivánok. :) :K :R

Új hozzászólás Aktív témák