Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
shev7
veterán
hibernalassal van problemam. Vagyis a hibernalas utani "ebredessel". Fekete kepernyot meg egy eger mutatot kapok (tudom mozgatni), de semmi mas nem jon be. Otlet, hogy hol tudnek utananezni, hogy miert is tortenik ez?
-
shev7
veterán
A problemam a kovetkezo

ubuntu 7.10+a def firefox bongeszo+legujabb java plugin van a gepen. A java appletek nem jelenitik meg az ekezeteket. Van otletetek merre kene keresgelnem?
-
shev7
veterán
''Amugy ugyvettem észre, hogy hibernáláshoz annyi SWAP kell mint ram(legalábis megint bevillant valami swap errort hibernáláskor és helyette suspend-et csinál)''
ez azert butasag, mert ugye a swap is ram. Ha a ram tartalmat a swapra menti, akkor a swap tartalma elveszik, ezert nem mentheti a ram tartalmat a swapra, szoval az a swap error szerintem valami mas lesz... -
shev7
veterán
lehet, hogy belevagok a telepitesbe
aztan jovok vissza kerdezni.
Viszont ezzel kapcsolatban is lenne kerdesem:
''Check here if you need the alternate desktop CD. This CD does not include the Live CD, instead it uses a text-based installer.'' en ezt nem pipaltam be, szoval nekem a live CD-s valtozat van meg. Gondolom az is ud olyat, hogy boot-nal valaszthato legyen, hogy melyik oprendszert szeressem inditani... -
shev7
veterán
Most kezdek ismerkedni az Ubuntuval, de egybol olyan problemaba futtottam, ami ellehetetleniti mukodesemet

Wifin szeretnek csatlakozni a routeremhez. Ahogy windows-ban megszoktam kattintok a halozati kapcsolatra, kivalasztom az SSID-t, bekeri a jelszot, megkerdezi, hogy csinaljon-e keymanager-t (vagy valami hasonlo volt a neve) aztan varas, majd semmi nem tortenes. Ha valakinek van otlete hogyan lehetnemukodesre birni, kerem segitsen.
A titkositasrol nem szivesen mondanek le, de az lehet, hogy a WPA-t nem szereti, (bar elvileg felismeri, hogy WPA a titkositas, sot meg WPA2-t is felajanl)
Egyebkent a 7.0.4-es verziorol van szo.
Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest