Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
desyron
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Megmondom őszintén nem vagyok nagyon benne a témában.. azt tapasztaltam, hogy a gparted látta a partíciókat, azzal minden oké volt. Win telepítőnél meg 1x hibaüzenet hogy gebasz van futtassak vírusírtót, 1x meg "nincs meghajtó" vagy vmi ilyen szöveg.. Mindenesetre ebből tudtam kiindulni és már kész is volt minden: link

Csak a gparted-el nem szerettem volna valami bibit csinálni, nem is az én gépem lesz
-
desyron
csendes tag
Sziasztok!
Most vettünk egy notebook-ot, Ubuntu van rajta.. Megpróbáltam feltenni a windows-t (xp), de a telepítő elején kibök egy olyat hogy nem lát partíciót. Leszedtem a Gparted nevű progit, ki is írtam cd-re, bebootol vele és bejön a partíciókezelő ami látja is a dolgokat.
A kérdés, hogy ha win-t szeretnék feltenni, akkor törölhetem az összes partíciót és készíthetek egy újat más fájlrendszerbe amire talán felmegy a win? Vagy ha törlöm az összesset akkor hello-bello volt gép nincs gép? Csak gondoltam megkérdezem, még sose volt dolgom semmilyen Linux-al, azt se tudom merre mi van, elrontani nem akarom.
Üdv
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest