Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Vladi
nagyúr
válasz hudyfiu #5827 üzenetére
Linux esetén eszköz támogatás nem nagyon kerül ki a rendszerből, inkább csak be. Tehát ha 7 alatt megy valami, akkor 8 alatt is fog. Ez utóbbi még béta. Tehát tessék megvárni a véglegest!
Ajánlottabb is lts-t használni, mert némileg stabilabb és hosszabb a támogatás.il sole non sorge più ad Est!
-
bsh
addikt
válasz hudyfiu #5982 üzenetére
routerem nem tud QoS-t.
az a baj, hogy ha izzanak a torrentek, akkor néha olyan lassan tölti be már az alapképernyőt is a vnc, hogy sokszor timeout-tal ledobja. mire odáig eljutok, hogy limitáljam a torrent sebességet, az sokszor fél óra diavetítés... :S
azureusban lehet ip_tos (type of service mező) állítani, ez segítene, csak nem tudom, melyik tc queue használja ezt és hogyan állítsam be. -
bsh
addikt
válasz hudyfiu #5989 üzenetére
mindent kompletten. mivel ez egy headless gép, monitor és billetnyűzet és egér nélkül, így csak vnc/ssh/ftp-vel tudom elérni. (persze ha otthon vagyok, nincs gond helyi hálón, csak akkor van gáz, ha távolról kell elérnem, a lassú netem miatt. bár mondjuk tökmindegy milyen netem lenne, a torrent úgyis felzabálná! )
-
dbius
veterán
válasz hudyfiu #7910 üzenetére
nekem 7.10 alatt csinálta ezt, még 8.04 alatt nem vettem észre. (kubuntut használok)
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor csinálta ezt - legalábbis nálam -, ha a filmnézés előtt vagy közben zároltam a képernyőt, majd tovább folytattam a munkát amikor visszatértem a gép elé.
Megoldás nálam az volt, hogy filmnézés előtt X restart (ctrl+alt+bckspace). Ekkor már nem csinálta.
Viszont hogy mi okozta, azt nem tudom megmondani, nem nagyon jártam utána!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- SkyShowtime
- Apple notebookok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest