Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Aktív témák
- 

dbius
veterán
válasz

hudyfiu

üzenetére
						nekem 7.10 alatt csinálta ezt, még 8.04 alatt nem vettem észre. (kubuntut használok)
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor csinálta ezt - legalábbis nálam -, ha a filmnézés előtt vagy közben zároltam a képernyőt, majd tovább folytattam a munkát amikor visszatértem a gép elé.
Megoldás nálam az volt, hogy filmnézés előtt X restart (ctrl+alt+bckspace). Ekkor már nem csinálta.
Viszont hogy mi okozta, azt nem tudom megmondani, nem nagyon jártam utána!
 - 

bsh
addikt
válasz

hudyfiu

üzenetére
						mindent kompletten. mivel ez egy headless gép, monitor és billetnyűzet és egér nélkül, így csak vnc/ssh/ftp-vel tudom elérni. (persze ha otthon vagyok, nincs gond helyi hálón, csak akkor van gáz, ha távolról kell elérnem, a lassú netem miatt. bár mondjuk tökmindegy milyen netem lenne, a torrent úgyis felzabálná!
 ) - 

bsh
addikt
válasz

hudyfiu

üzenetére
						routerem nem tud QoS-t.
az a baj, hogy ha izzanak a torrentek, akkor néha olyan lassan tölti be már az alapképernyőt is a vnc, hogy sokszor timeout-tal ledobja. mire odáig eljutok, hogy limitáljam a torrent sebességet, az sokszor fél óra diavetítés... :S
azureusban lehet ip_tos (type of service mező) állítani, ez segítene, csak nem tudom, melyik tc queue használja ezt és hogyan állítsam be. - 

Vladi
nagyúr
 - 

- 

- 

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
 - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)