Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ne add fel! Ne csüggedj!
Engem annak idején vagy 2 hónapig szívatott. Ennyit egy szűzlány sem kéreti magát.
De végül beadta a derekát.Úgyhogy kitartás!
A terminál nem olyan vészes. Meg lehet szokni, tanulni. Annyi, hogy nem ikonokkal adsz parancsot, hanem szavakkal.
Gondolom elég fiatal vagy még. Én mikor tízen néhány éves voltam, a gépezés úgy nézett ki, hogy volt egy parancssor és passz...
Pl:cd c:\games\mortal2
mortal2.exe
-
n0_gAboR
őstag
-
n0_gAboR
őstag
Mindegyik ugyanaz a (Dash) parancssor, csak mashonnan (vagy mas programmal) van megnyitva.
Ubuntunal ha nincs gebasz, vagy egzotikus hardver, egyaltalan nem kell terminalba nyulni. (Viszont windowsnal ha gebasz van, akkor aztan lehet mozizni hogy hova nyuljon az ember
)Egyebkent ha jol vettem ki Ubuntu Hardy-ban alapbol 8.3-as Catalyst van integralva, ez eleg regi (mint ahogy a Hardy is, 10 nap mulva jon az uj), megneztem a release notest, es a legujabb kartya amit tamogat, a 2900-as sorozat.
Le kell szedni az AMD oldalarol a legujabb drivert (8.10), azzal valoszinuleg menni fog. Olvasd el a mellekelt telepitesi instrukciokat!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)