- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ne add fel! Ne csüggedj!
Engem annak idején vagy 2 hónapig szívatott. Ennyit egy szűzlány sem kéreti magát.
De végül beadta a derekát.Úgyhogy kitartás!
A terminál nem olyan vészes. Meg lehet szokni, tanulni. Annyi, hogy nem ikonokkal adsz parancsot, hanem szavakkal.
Gondolom elég fiatal vagy még. Én mikor tízen néhány éves voltam, a gépezés úgy nézett ki, hogy volt egy parancssor és passz...
Pl:cd c:\games\mortal2
mortal2.exe -
n0_gAboR
őstag
-
n0_gAboR
őstag
Mindegyik ugyanaz a (Dash) parancssor, csak mashonnan (vagy mas programmal) van megnyitva.
Ubuntunal ha nincs gebasz, vagy egzotikus hardver, egyaltalan nem kell terminalba nyulni. (Viszont windowsnal ha gebasz van, akkor aztan lehet mozizni hogy hova nyuljon az ember
)
Egyebkent ha jol vettem ki Ubuntu Hardy-ban alapbol 8.3-as Catalyst van integralva, ez eleg regi (mint ahogy a Hardy is, 10 nap mulva jon az uj), megneztem a release notest, es a legujabb kartya amit tamogat, a 2900-as sorozat.
Le kell szedni az AMD oldalarol a legujabb drivert (8.10), azzal valoszinuleg menni fog. Olvasd el a mellekelt telepitesi instrukciokat!
Aktív témák
Hirdetés
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest