Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Hmm... érdekes ez a dolog. Nekem ATi-m van, volt, és ha megmarad a cég, akkor lesz is, de nekem sosem volt vele bajom. Engedélyeztem a zárt driverek között és azóta megy, mi több, DirectRendering is van.
Ettől még persze igaz, hogy sokan szívnak vele, de ugyanezt a helyzetet látom nV fronton is; ha engedélyezi a zárt drivert, túl nagy a felbontás, használható GUI-t csak a letiltásával kap a delikvens.
Azt nem tudom egyik esetben sem, hogy a gyári driverekkel mi a helyzet, lévén nekem nincs rá szükségem. Azt olvastam több helyen is, hogy az AMD/ATi szorosabbra kívánja fűzni a kapcsolatokat az opensource közösséggel és ennek jegyében kiadtak bizonyos információkat - ezért kérdeztem az opensource drivert, de ezexerint még semmi ezügyben.
Hohó! PH-addikt lettem!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi