Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
A Windows-t semmiképp nem mellőzhetem, márcsak a munka miatt sem. Viszont a tv-kimenet kezelése az Ubuntunak jobb, van overscan (azaz kicsit rázoomol a képre), ami egy 51cm-es tv-n nem hátrány. Így Ubuntu alatt nézek filmeket. Még nem adtam ám fel, megtaláltam végre azt a leírást, amit régebben. Annyi minden műszaki dolgot megoldottam már, szeretek kísérletezni is, hát ez sem fog kiba...brálni velem
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.