- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem elég kevés program van, aminek nicnsenek függőségei. ha másért nem, de a GUI valamilyen gtk vagy qt lib-re épül. de az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz.
egyébként ez egy ilyen dolog, nem látsz bele a fejlesztésbe, én sem. nem tudjuk, hogy miért működött még akkor és utána miért nem. megcsinálják, egy hónap múlva már használhatod is. egyébként ha nagy problémát okoz, akkor felvehetted volna a kapcsolatot az adott somag(ok) fejlesztőivel, és utánajárhattál volna. vagy egyáltalán megkereshettél volna egy fejlesztőt, hogy oldja meg számodra, stb. ez egy nyílt rendszer, amit mindenki úgy fejleszthet, ahogy szeretné, és tovább is adhatja. ha neked nem tetszik a fejlesztési irány, akkor két dolgot lehet tenni: vagy megpróbálsz belefolyni, és formálni a rendszert, vagy keresel mást, ami számodra megfeleően működik.egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit. ha értenék hozzá, akkor megpróbálnék tenni ellene, de mivel csak egy felhasználó vagyok, így nem tudok mit csinálni.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest