- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
eternam
üzenetére
A gufw tényleg jó. Viszont én észrevettem, hogy ha grafikus felületről állítottam be 12.04 béta esetén, akkor a beállítások és az automatikus indítás lehetősége valahogy elveszett...
De ha terminálból indítottam és adtam meg, hogy automatikusan induljon, úgy jó volt, minden baba. -
aag
őstag
válasz
eternam
üzenetére
Nem, nincsen baj a Firesterterrel, különben is régebbi linuxot használok (10.04-es Ubuntu).
Viszont az internet szolgáltatás prioritással bajom van. Ugyanis ha egymagában van a WIFI-s kapcsolat, van internet. Viszont ha bekapcsolom vezetéken a rutert, egyből megszakad az internet.
Csak egy internet forrás lehet, de miért nem tudom szabályozni, hogy melyik az? Én azt szeretném, hogy ne a vezetékes forrás, hanem a wfi legyen az elsődleges. Hol lehet ez "bedrótozva"?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs