Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
HENE
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Köszi!
A firmware dolgot azért nem értettem, mert az angol nyelvű oldalon azt írták, hogy a linux támogatja az az összes Broadcom eszközt (driverek megvannak), de firmware-re is szükség van, amit jogi? okok miatt nem tartalmazhat a telepítő.
Mióta van szüksége firmware-re egy wifi modulnak? Ez nem volt tiszta. Ez egyedi eset vagy más hardverelemeknél is előfordulhat? Más notebookon is próbáltam már linuxot, ott nem volt ilyen gond, sőt mindent azonnal felismert. Azért volt ez furcsa.
-
válasz
ViZion
üzenetére
Jajj-jajj...
Lubuntu nem telelpült, ha a telepítés közbeni frissítés be volt kapcsolva. Telepítettem ezek nélkül, de frissíteni nem engedi. Hitelesítési hiba, meg valamit nem talál... hitelesítési hibát megoldottam, de frissítés felénél kb. kiyrja, h nincs internet kapcsolat, és megáll a frissítés, pedig net az van. pfff... ezt a nyűgöt.
Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- OLED TV topic
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi