Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valóban, másol, majd állítgat. De ha a másolás során probléma lép fel, akkor megáll. Na mindegy, azért teszteltem itthon, nálam nem jelentkezett semmilyen probléma a folyamat közben.
(#45885) RBJ: Múltkor az volt a probléma, hogy ha a Windows indult, akkor utána nem indult el az alapértelmezett menüpont, hanem felhasználói beavatkozást igényelt. Rájöttünk, hogy ez összefügg azzal, mikor nem fejeződik be a bootfolyamat és újraindul a rendszer. Lényegében ilyenkor jön elő akaratlanul is a GRUB választómenüje. Persze nálad nem biztos, hogy ez a probléma forrása, csak esetleg akkor, ha a visszaszámlálás is inaktív.
Most milyen KDE-s rendszert használsz pontosan? Én nem állítottam különösebben semmit, a fapadosabb megjelenésről én nem tehettem. Jah, és a sima Rendszermenttet használod, vagy a -gb3-asat? Az alkalmazott ikonokat rendre mind a google-val találtam, csak később tudatosult bennem, hogy ez windowsos.
(#45887) God Vazzeg: Ez a parancs nem is erre nyújt megoldást, gyakorlatilag semmi köze hozzá. A /boot/grub/grub.cfg fájlt nem ajánlott módosítani, helyette maradandóbb konfigurációs fájlokban lehet beállítani mindent. Hiszen az a fájl amit átírtál időnként automatikusan újrakreálódik.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő