Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Így van, én is várom a 12-es kiadást. Feltelepítem egy pendrájvra és megnézem majd, hogy érdemes-e átrakni a notebookomra. Ugyanis a 3.2-es kernel kísérleteim nem hoztak eredményt. Megy a ventilátor mint a vaddisznó és jó forró levegőt fúj. Azért nemértem, hogy nem tudta még Linux Torvalds megjavítani ezt a lassan két éves szarvashibát, amit saját maga tett bele.
Még jó-hogy kaptam a notebookhoz jogtiszta w7-et, különben cseszhetném a használatát... -
válasz
Kendek
üzenetére
Semmi... mondjuk én a partíciók mentésében hiszek. Azért néha egy friss telepítés nem árt, már csak a wines gyökerek miatt is megnyugszom, h minden "tiszta". Legutóbb a grub cseréjekor kellett reinstall, de nem bántam. Mondjuk gondolkoztam már a /Home áthelyezésén saját partícióra, de az adatok amúgy is külön HDD-n vannak.
Aktív témák
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen routert?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motoros topic
- iPhone topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Wise (ex-TransferWise)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Witcher 1 Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még jó-hogy kaptam a notebookhoz jogtiszta w7-et, különben cseszhetném a használatát...