Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
floatr
veterán
-
Atapi
senior tag
válasz
róland
üzenetére
mivel ilyen nyomtatóm nincs, csak bökni tudok. ha nyomtatás-másolás-szkennelés az igény, akkor én a photosmart B010a multifunkcit nézegetném hp fronton. színenként cserélhető benne a tintapatron, ami meg tudja hálálni magát, hplip szerint támogatott. hangsúlyozom, hogy tapasztalatom nincs ezzel az eszközzel, sem az epsonokkal. ha van linuxos driver ahhoz az eszközhöz, ami neked szimpatikus, akkor azt vedd. persze vétel előtt egy gyors guglizás sosem árt...
szerk: annyit elfelejtettem írni, hogy maga a hp márka nekem sem a szívem csücske, szóval csak linux támogatás miatt hívtam fel rá a figyelmed, mert hogy arra azért valamelyest odafigyel.
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- TP-LINK routerek
- Renault, Dacia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Klaus Duran: RCS
- Autós topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest