Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Köszönöm

Olvasgatom róla miket tud , fel is raktam teljesen jó lesz a célra.Volna még két kérdésem az egyik mikor elsőnek használtam 9.04 ubit akkor is elő jött ez a probléma ami most 11.04 alatt.
Nvidia Geforce 210 videokártyám van , zárt meghajtó engedélyezése után a boot képernyő eltűnik illetve egy puritán kép jön be bár pár másodpercre csak.
Meglehet oldani ,hogy vissza nyerjem az eredetit? Elég sok helyen olvastam ilyenről ,de nem boldogultam.A másik letöltöttem az Nvidia honlapjáról a megfelelő drivert.
A gépemen lévő verzió száma 270.41.06
A letöltötté 256.53 (2010.08.31) ez hogy lehetséges hogy hivatalos oldalon régebbi van fent?
Bírnám frissíteni vagy automatikusan megteszi?(#39012) Mtbsrác rendszerment használata
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest