Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Hát én asszem most elsüllyedhetek szégyenemben. Most kipróbáltam megint, és működött a Windows alól, úgy, hogy bent volt az Ubuntu-s vinyó.

A tököm sem érti ezt, kábé 2 hete azzal szenvedtem, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, azóta meg lusta voltam írni a topicba, de most eszembe jutott, meg is írtam, csak előtte nem próbáltam ki ismét, hogy mi a pálya. Elég nagy baromság volt így írni, belátom.
Hogy azóta mit állíthattam át, vagy mi változhatott a Windows-ban? Fogalmam sincs. Mondjuk ez a legrosszabb, amikor az ember nem vágja, mitől javult meg valami.
Úgyhogy bocsánat a felesleges szócséplésért mindenkitől!

És köszi a türelmes hsz.-eket.

Mégsincs gond a Windózzal, valami egyéni para lehetett."A windows nem szeret nem elsődleges meghajtó lenni, így ha mindent újratelepítesz, akkro azt tedd oda."
SATA-vinyóknál ez már nem érdekes.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Mozilla Firefox
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest