Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Nekem úgy volt, hogy elsőnek próbálgattam beállítani ezt a vodás cuccot, de hiába, tegnap meg ismét...aztán végül azt hiszem valami Vodafone Előf. Normál elnevezésű cuccra sikeredett a beállítás. Na szóval a lényeg, hogy miután betölti a linuxot, aztán próbálkozik, keresgél egy kis ideig, aztán kiírja, hogy nincs kapcsolat, de már ott figyel ez a Vodafone Előf. normál cuccos, arra kapcsolódom, az ismét egy kis idő, és végül bejön. Gondolom neked is ez van, pontosan nem tudom, hogy mennyit kell várni, de kell.
Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- Filmvilág
- talmida: My Art II.
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.26
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest